|
|
Дата и час: 29 Апр 2025, 20:47
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА –МИТ, РЕАЛНОСТ ИЛИ ПРОСТО СИЛНО ЕГО....
Автор |
Съобщение |
зън-зън
Старши Магьосник
|
 ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА –МИТ, РЕАЛНОСТ ИЛИ ПРОСТО СИЛНО ЕГО....
Oще Петър Дънов е говорил за децата индиго. Няма съмнение, че те съществуват. Но лично аз смятам, че са се появили доста самозванци. Скоро чух как две баби ожесточено спореха чий внук какъв е–индигово или кристално дете. А децата си бяха абсолютно обикновени палавници. Езотериката за нещастие много често се тълкува доста погрешно от хората, особено от тези, които имат в повечко от лошавото его. Разбирам, че всеки родител иска детето му да е специално, но на практика така ли е ? Ето на кратко най-важните черти на индиговите деца. Аз лично познавам човек, който покрива всички тези определения, но странно защо не се е обявил за индигов.
Индиговите деца са :
- със силно изразено чувство за царственост
- от малки не обичат всякакви животински продукти
- те са хора на изкуството
- свръх чувствителни са ( не невротични )
- изключително интелигентни и с изискан вкус
- не могат да понасят ограниченията на колектива и да има шеф над тях
- абсолютни БУНТАРИ, те са готови да воюват с целия свят, за да докажат истината
- имат големи, много умни и проницателни очи и смел и открит поглед
- имат силна интуиция и телепатични способности, дори имат способност да управляват реалността
- абсолютно непримирими с матрицата
- обичат и защитават природата и животните
- имат от малки силно чувство за справедливост и за истинските ценности в живота
- имат смелост да бъдат себе си
- не са високомерни, но вървят сами, защото знаят, че не са приети от другите
- имат голяма вътрешна сила и стремеж към духовното знание
- имат точна и ясна преценка за всичко и всеки, тоест, спектралният анализ им идва отръки. Независимо дали става въпрос за ситуация или човек.
_________________ For everything you have missed, you have gained something else, and for everything you gain, you lose something else.
|
21 Ное 2011, 11:22 |
|
 |
Странница
Модератор
|
 Re: ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА –МИТ, РЕАЛНОСТ ИЛИ ПРОСТО СИЛНО ЕГО....
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
03 Дек 2011, 19:52 |
|
 |
зън-зън
Старши Магьосник
|
Ами аз не съм виртуоз по руски. Нито човека, за който споменавам. Но всички тези точки, за които говоря ги покрива. Аз много уважавам хора със ясно чувство за справедливост и едновременно енергия да я защитят. От кога започва първата вълна. Аз съм чел, че началото на 60-те години са родени първите индиго. Но в същото време си мисля, че винаги е имало такива хора, откакто хората са измайсторили първото каменно острие. Но на Петър Дънов се доверявам, както на никой друг. Щом казва, че ги има, не се съмнявам. Само дето доста хора май си се въобразяват. Нали знаеш, най-трудното нещо е правилната самооценка или правилната оценка на родител, който иска непременно да има специално дете. Сигурно си срещала такива 
_________________ For everything you have missed, you have gained something else, and for everything you gain, you lose something else.
|
04 Дек 2011, 18:22 |
|
 |
Странница
Модератор
|
Разбира се, и тези родители са ми много смешни. По принцип трябва да си родител със свободно мислене и да си много толерантен. Децата-индиго са трудни. Не се вписват в средата. Не стоят спокойно на едно място, не зачитат авторитети. Понякога в изблик на гняв плашат околните, които пък, от своя страна правят фаталната грешка да заведат детето на психолог. Има случаи, в които заради лекарствата (изписани за страхова невроза, шизофрения) един детски организъм бива съсипан, а всъщност детето е индиго-човек със съвсем различен тип на мислене и поведение. Ето този сайт е създаден от индигови хора. Аз от доста време посещавах един от трите им форума. За мен поне, тук материалите са най-достъпни и човек бързо поолучава отговор на въпросите си: http://www.rindigo.ru/......................................................................................
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
05 Дек 2011, 13:43 |
|
 |
зън-зън
Старши Магьосник
|
Аз ще отворя тема за психиатрите, според мен те заслужават да се попише малко за тях.  А тези родители, дето си водят децата да ги дрогират с ПОЗВОЛЕНАТА дрога ( лекарствата за нерви и страхови паранои ), тях няма ли кой да им отвори очите, да не си съсипват децата.
|
07 Дек 2011, 11:22 |
|
 |
inera888
Старши Магьосник
|
Да ги водят при Мадлен Алгафари. Чувам много добри отзиви за нея.  Силно материална личност. 100 лв за час. Ако ви изнася В живота си до сега срещнах само едно дете, което ме впечатли много. Седеше си на пейката в супермаркета и гледаше с едни огромно тъжни сини очи и в тях се четеше мъдростта на вековете. Направо се просълзих. Признавам, че децата малко ме дразнят, защото са разглезени и жестоки. Но това дете...никога няма да го забравя ! Уникално дете !
_________________ ..*.. Едно листо не е по–маловажно от пътя на звездите..*..
|
11 Фев 2012, 10:02 |
|
 |
Странница
Модератор
|
http://www.blitz.bg/news/article/178715 Въпреки претърсванията навсякъде за скрит микрочип организаторите на шахматния турнир в Хърватия накрая се извинили на Борислав Иванов и го поканили на турнира и догодина, разказа самият той в студиото на “Всяка неделя”. Като се върнал пък след турнира, аматьорът, разбил гросмайстори и майстори, научил от медиите, че е програмист, като в действителност учел педагогика.Младият ни шахматист Борислав Иванов, който се превърна в световна шахматна сензация - след като спечели престижен хърватски международен турнир в края на миналата година, и бе обвинен, че има имплантиран таен неуловим микрочип, разказа във “Всяка неделя” как е бил проверяван много щателно. 25-годишният аматьор обаче успял да надделее над съперниците си.Скандалът по време на турнира тръгнал от местната преса, която го обвинила, че има имплантиран чип в тялото си, невъзможен за откриване, и печели партиите с измама. Според рейтинга му той следвало да бъде лесен противник. Започнал обаче да печели победа след победа. “Побеждавах гросмайстори при разлика от около 400 единици в рейтинга в тяхна полза”, сподели младежът. Въпреки че го претърсили основно два пъти навсякъде, той успял да остане да се бори в борбата за първото място. С изключение на един гросмайстор надвил своите противници, което никак не се харесало на асовете в шаха.“Бях единственият участник без международно звание, а на състезанието имаше 16 гросмайстори, шестима международни майстори, 10 ФИДЕ майстори, двама кандидат-майстори”, отчете единственият аматьор във въпросния турнир.В крайна сметка обаче организаторите му се извинили за подозренията и го поканили да участва и в турнира догодина. “Точно да успеят да те хванат”, пошегува се Кеворкян. Младото дарование обаче е категорично, че ще отиде, и ще направи всичко възможно, за да спечели.От медиите у нас пък Борислав научил и че е програмист, а всъщност учел педагогика. Особено огорчено е момчето от поведението на българските му колеги, които вместо да го поздравят за прекрасното представяне, странели от него демонстративно.
|
27 Яну 2013, 20:16 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|