Дата и час: 29 Апр 2025, 20:59

Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
ПСИХОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ 
Автор Съобщение
Старши Магьосник
Аватар

Мнение ПСИХОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ
Подставени лица–мъж и жена влизат в голям български форум и отварят теми. Жената има умишлено красив аватар, мъжът е със зловещ и отблъскващ аватар и хапе наред. Жената бива нападната на първата минута, въпреки че тя не напада никого, просто човешки изказва мнението си. Най-вече е нападана от жени, които се съюзяват срещу нея и започват да намират недостатъци и кусури на всяка нейна дума, даже и пространството между думите. Мъжът, който е нарочно арогантен буди голям интерес в отсрещния пол. Започват да му пишат на личния и да му поднасят розички и сексуални закачки. Във форума буквално се разразява война. Модераторите нехаят, тържествуват и се забавляват. Възможно е и да са с чужди акаунти и да нападат и те с тълпата. Иначе, ако се възмущаваха, не биха мълчали, нали ? Никой не защитава жената. Едни ги е страх, други нехаят, трети изобщо не вдяват, че се извършва несправедливост над една човешка личност.

Същите хора, със същите аватари и същите теми влизат в чуждестранен форум. Всички им благодарят за темите и културно и с уважение дават мнението си. Само един се опитва да се заяде леко с жената, при което модераторът моментално му прави забележка. Тонът се успокоява веднага и мирът е въдворен, никой не пише на личния и не се сваля. Мъжете публично изразяват възхищение от аватара на жената. Жените също се обръщат към нея с '' beautiful ''. Тонът е дружелюбен и цари атмосфера на разбирателство и откритост.

Извод : Нещо сериозно не е наред с нашия народ. Ген ? Семеен пример ? Бедност ? Чувство за малоценност ? Невежество ? Нереализираност ? Страх ? Шизофрения ? Обсебване ?

Не знам. Е тука се затрудних с отговора .........може би отговорът се съдържа в моя подпис.....

21 Яну 2012, 10:20
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Мнение Re: ПСИХОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ
Зън–зън, това за българския форум...съгласна съм напълно. Но съм била и още съм в един чуждестранен форум и мога да ти кажа, че и там цари доста злоба, просто по-прикрита. Хората са езотерици и очакваш уж разбиране, а то.... Когато някой дебел или занемарен човек в този сайт си покаже снимката, всички го наричат красива сестро или братко. Когато си показах моя снимка, на която съм излязла смея да твърдя добре, няма никакъв коментар или дори някои са ми се смели. Няколко емотиконки със заливащи се от смях човечета, ето така :lol: :lol: :lol: Уж знаят всички закони, уж обичат Бог, а оспорват решението му да ме създаде такава, каквато съм. Не е ли абсурдно ? Завиждат за това, че имаш воля да не ядеш всичко, което ти се изпречи на пътя и си останал в добра физическа форма. В същото време едно момиче, което си пуска клипове от youtube в този сайт, бива наричано ангел. Ако видиш как се кълчи и се държи абсолютно лудо на клиповете, ще ти стане неудобно. И това само защото им четка егото и прибавя всеки нов член, който влиза като приятел и постоянно повтаря на всички, че ги обича. Клишета, нали разбираш. Но този сайт е невероятен пример за човешкото его и заблудата в която живеем. Направих си изводи за американците като народ, но няма да ги кажа...Остават си за мен и за най-близките ми хора. В главата ми се избистря сценарий за филм, който лично ще връча на Кевин Спейси. Той е директор на един театър тук. Ако имам късмет......материал колкото щеш съм събрала. Та като извод, хората навсякъде са еднакви. Просто едните са по-прикрити :ugeek: И още един извод...никой не обича качеството, което го застрашава. Едните, защото завиждат, а другите, защото никога няма да го имат. За това хубавите жени получават най-малко комплименти, а на посредствените всеки се радва и хвали. Ако си гледал филма ''Алената буква '', там много истински е показано. Има още един филм, но той е много стар, с Джерълдин Чаплин '' Ана и вълците '.' Там също е показано как една особена и рядка порода жени биват неприемани, мразени и дори унищожавани. Така че хората ако знаеха през какъв ад минава една хубава жена, биха били много по-разбиращи или пък може би не. Но като цяло, наистина хората в чужбина са малко по-малко злобни, което не е чак толкова голяма разлика...

31 Яну 2012, 11:04
Профил
Старши Магьосник
Аватар

inera888 написа:
Зън–зън, това за българския форум...съгласна съм напълно. Но съм била и още съм в един чуждестранен форум и мога да ти кажа, че и там цари доста злоба, просто по-прикрита. Хората са езотерици и очакваш уж разбиране, а то.... Когато някой дебел или занемарен човек в този сайт си покаже снимката, всички го наричат красива сестро или братко. Когато си показах моя снимка, на която съм излязла смея да твърдя добре, няма никакъв коментар или дори някои са ми се смели. Няколко емотиконки със заливащи се от смях човечета, ето така :lol: :lol: :lol: Уж знаят всички закони, уж обичат Бог, а оспорват решението му да ме създаде такава, каквато съм. Не е ли абсурдно ? Завиждат за това, че имаш воля да не ядеш всичко, което ти се изпречи на пътя и си останал в добра физическа форма. В същото време едно момиче, което си пуска клипове от youtube в този сайт, бива наричано ангел. Ако видиш как се кълчи и се държи абсолютно лудо на клиповете, ще ти стане неудобно. И това само защото им четка егото и прибавя всеки нов член, който влиза като приятел и постоянно повтаря на всички, че ги обича. Клишета, нали разбираш. Но този сайт е невероятен пример за човешкото его и заблудата в която живеем. Направих си изводи за американците като народ, но няма да ги кажа...Остават си за мен и за най-близките ми хора. В главата ми се избистря сценарий за филм, който лично ще връча на Кевин Спейси. Той е директор на един театър тук. Ако имам късмет......материал колкото щеш съм събрала. Та като извод, хората навсякъде са еднакви. Просто едните са по-прикрити :ugeek: И още един извод...никой не обича качеството, което го застрашава. Едните, защото завиждат, а другите, защото никога няма да го имат. За това хубавите жени получават най-малко комплименти, а на посредствените всеки се радва и хвали. Ако си гледал филма ''Алената буква '', там много истински е показано. Има още един филм, но той е много стар, с Джерълдин Чаплин '' Ана и вълците '.' Там също е показано как една особена и рядка порода жени биват неприемани, мразени и дори унищожавани. Така че хората ако знаеха през какъв ад минава една хубава жена, биха били много по-разбиращи или пък може би не. Но като цяло, наистина хората в чужбина са малко по-малко злобни, което не е чак толкова голяма разлика...

Е-е, ама форума не е бил езотеричен. Аз също имам някои не добри впечатления, ама тук в този форум са ми симпатични и за това си пиша. Може пък и да се видим с някои, ако не са решили, че съм голям узурпатор ;)

01 Фев 2012, 09:49
Профил
Напреднал Магьосник
Аватар

Ако си гледал филма за '' Горяните '', там ще намериш отговора. Българите не са били овце, каквито мнозина са ги изкарали умишлено. Ако имате възможност, гледайте го. Дава отговор защо сме станали такива, каквито сме днес.

01 Фев 2012, 12:42
Профил
Старши Магьосник
Аватар

metatronn написа:
Ако си гледал филма за '' Горяните '', там ще намериш отговора. Българите не са били овце, каквито мнозина са ги изкарали умишлено. Ако имате възможност, гледайте го. Дава отговор защо сме станали такива, каквито сме днес.

Metatronn, позволи ми да не се съглася с теб. Един форум е точно това, което се случва в една държава. Бях способна певица, танцувах и изглеждах добре. Българите не спряха да ме обиждат и да ми пречат. За това пък посредствените жени около мен биваха хвалени дори много пъти нарочно, за да го чуя. Направо да си ти кажа, злобен и завистлив народ от край време. Не още от комунистическо, мнооооого преди това. Генът на българите е лош. Агресивен и варварски. Малко се е облагородил при смесицата със славяните и траките, но общо взето тъй като злото надделява, та и българския ген е победил в борбата за надмощие. Ако седна да напиша една книга през какво съм минала заради тази пуста бг завист, няма да ми стигнат няколко години. Много болка и разочарование съм събрала, много :( Чужденците, да, някои са злобни , но не биха ти попречили. Само при езотериците срещнах повече лъжелюбов и лицемерие.Но и те имат все пак някакъв морал. В бг винаги е била приветствана посредствеността. Ти ако имаш способно дете, което всички го ядат, няма ли да те заболи ? Баща ми ме успокояваше със следната фраза '' Винаги ще има Моцарт и Салиери ''. В тази държава от която избягах с огромна радост е пълна с триумфиращи Салиериевци. Способните се изпълват с огорчение, защото на всяка крачка им се пречи.

02 Фев 2012, 11:42
Профил
Старши Магьосник
Аватар

inera888 написа:
metatronn написа:

Metatronn, позволи ми да не се съглася с теб. Един форум е точно това, което се случва в една държава. Бях способна певица, танцувах и изглеждах добре. Българите не спряха да ме обиждат и да ми пречат. За това пък посредствените жени около мен биваха хвалени дори много пъти нарочно, за да го чуя. Направо да си ти кажа, злобен и завистлив народ от край време. Не още от комунистическо, мнооооого преди това. Генът на българите е лош. Агресивен и варварски. Малко се е облагородил при смесицата със славяните и траките, но общо взето тъй като злото надделява, та и българския ген е победил в борбата за надмощие. Ако седна да напиша една книга през какво съм минала заради тази пуста бг завист, няма да ми стигнат няколко години. Много болка и разочарование съм събрала, много :( Чужденците, да, някои са злобни , но не биха ти попречили. Само при езотериците срещнах повече лъжелюбов и лицемерие.Но и те имат все пак някакъв морал. В бг винаги е била приветствана посредствеността. Ти ако имаш способно дете, което всички го ядат, няма ли да те заболи ? Баща ми ме успокояваше със следната фраза '' Винаги ще има Моцарт и Салиери ''. В тази държава от която избягах с огромна радост е пълна с триумфиращи Салиериевци. Способните се изпълват с огорчение, защото на всяка крачка им се пречи.

Ами да, защото...ти способен човек комунист в сферата на изкуството виждала ли си в кръговете в които си се движела ? Аз викам, че комунист и изкуство взаимно се изключват. А кои се подкрепяха ? Въпрос– отговор. И като казваш, че си изглеждала добре, най-вероятно не си изглеждала като днешните фолк–мол– певици. Защото те не дразнят завистта, понеже не я конкурират. Завист има само там, където има превъзходство. На какво да завиждат на една жена, която се задъхва от силиконови добавки и пее песни за душевен гъдел само на първа, максимум втора чакра :lol:

07 Фев 2012, 10:13
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Наистина съм забелязала, че посредствените жени получават най-много комплименти. И обикновено са им ги правили все около мен. По статистика, средното ниво жени им е даден най-много шанс в живота. Мъжете не обичат да рискуват, за това ги предпочитат. Четох някъде една статистика, че качествените жени си стоят сами, защото мъжете не смеят да ги заговорят, тъй като ако има откажат, много ще ги боли. Ако им откажела среден тип жена, не ги боляло, а то пък и средния тип жени рядко отказват. :lol: Аз съм забелязала, че само смели и уверени мъже са се престрашавали да ме заговорят. Другите или само въртят очи или се опитват да ме ухапят.

11 Фев 2012, 09:48
Профил
Напреднал Магьосник
Аватар

Аз пък имах интересни преживявания в един форум наречен с гръмкото име ''свободният форум ''. Там имаше всичко друго, но не и свобода. Модераторът постоянно правеше забележки за реда във форума и беше някак си абсурдно, защото никой никого не нападаше. Беше като регулировчик на кръстовище :lol: Сложно нещо е това да си модератор. Изискват се доста качества и умение да предразположиш хората да се отворят. Защото да си демонстрираме знанията вече не е трудно, интернета е на разположение, но това да си останеш човек, май се оказва най-трудната задача.

16 Фев 2012, 10:06
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Ако сте любопитни и имате време, влезте в bghelp. Няма такъв форум. Ще се натъкнете на такава злоба, вулгарност и простотия, че започвате да се чудите филм на ужасите ли е това. А най-зли са модераторите. Подписите им само като видите и ще настръхнете. Мачкат всеки, който не им угодничи и не е на тяхното мнение. Аз като влязох там първо имаше затишие, после....буря :lol: Дори аватара ми ги дразнеше. Няма да ви казвам какви непристойни думи на личния си получавах. А аватара си ми беше много хубав. Нищо непристойно и вулгарно, дори беше стилен. Има един модератор, който се представя за лекарка. Ако лекарите са толкова злобни, по-добре сами да се лекуваме. Но тя май само чете от нета информация за болестите и лекарствата. Така си мисля...защото е по цял ден във форума. От къде има време един лекар по цял ден да хапе по форуми, не знам. Как още не се е озъбил някой да ги съди за обида над личността, не знам...Аз ако бях адвокат, щях да ги поставя на място. Изгонили са всички нормални юзъри, само техни протежета си държат. А протежетата са ...махни махни :geek: :ugeek:

18 Фев 2012, 10:33
Профил
Старши Магьосник
Аватар

inera888 написа:
Ако сте любопитни и имате време, влезте в bghelp. Няма такъв форум. Ще се натъкнете на такава злоба, вулгарност и простотия, че започвате да се чудите филм на ужасите ли е това. А най-зли са модераторите. Подписите им само като видите и ще настръхнете. Мачкат всеки, който не им угодничи и не е на тяхното мнение. Аз като влязох там първо имаше затишие, после....буря :lol: Дори аватара ми ги дразнеше. Няма да ви казвам какви непристойни думи на личния си получавах. А аватара си ми беше много хубав. Нищо непристойно и вулгарно, дори беше стилен. Има един модератор, който се представя за лекарка. Ако лекарите са толкова злобни, по-добре сами да се лекуваме. Но тя май само чете от нета информация за болестите и лекарствата. Така си мисля...защото е по цял ден във форума. От къде има време един лекар по цял ден да хапе по форуми, не знам. Как още не се е озъбил някой да ги съди за обида над личността, не знам...Аз ако бях адвокат, щях да ги поставя на място. Изгонили са всички нормални юзъри, само техни протежета си държат. А протежетата са ...махни махни :geek: :ugeek:

Това чудо май само по българските форуми го има. Всъщност аз ако съм на мястото на ощетените ( за съжаление българите не си гонят правата и не защитават личността си ), бих снимал непристойните коментари, събирам онеправданите и право на адвокат.В Америка се съдят под път и над път, за щяло и нещяло. Ние сме много търпеливи в най-лошите нюанси на това определение:geek:

20 Фев 2012, 16:28
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 10 мнения ]