|
|
Дата и час: 13 Сеп 2024, 15:52
|
Автор |
Съобщение |
Вурбалабан
Старши Магьосник
|
Re: Детски " фантазии "
Познавам момченце, което твърди, че всеки ден се бори с армия воини на злото. Те го нападали, за да отслабят силите му. Той, обаче си правил много енергийни защити с огледала и охраняващи го роботи. Отделно умее да вижда аурата на хората, но му трябва 1-минутно съсредоточаване. Страхува се от тъмнината, защото виждал притаилите се в нея същности.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Wa-96CWNtGE
|
09 Юни 2009, 15:46 |
|
|
The source code
Младши Магьосник
|
Това не е изолиран случай изобщо, има много такива деца. Даже темата се използва и доста отдавна в киноиндустрията.
|
10 Юни 2009, 09:01 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Във връзка със страха от тъмното бих споделила и аз нещо... От много мълка се страхувам от тъмното. Не мога да определя от каква възраст се появи този страх , но вече съм доста голяма и все още този страх съществува.. Когато вървя сама по улицата и е тъмно имам чувството / като фобия може би / , че около мен има някакви тъмни и сгъстени сенки ,които преминават постоянно - ту в гръб , ту отстрани ... постоянно са наоколо. Когато съм сама в тъмна стая , имам чувството ,че до мен или над мен се появява фигура на мъж с наметало и качулка. Качулката покрива почти изцяло лицето му , но като ,че ли от него - като дъх , излиза ледена струя... Друг път , гледайки в тъмния прозорец , като че ли се появява същата фигура , само ,че има виненочервени очи , които припламват .... Добре ,че форума е на такава тема , в противен случай биха ми дали диагноза
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
10 Юни 2009, 09:15 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Помисли си, досега този мъж се е появявал толкова пъти. Ти все още се притеснаваш от него. Той, обаче не ти е навредил. Как мислиш, трябва ли да преодолееш страха си от плашещата те същност ?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
10 Юни 2009, 10:27 |
|
|
chf0
Старши Магьосник
|
Аз като малък много фантазирах, винаги си говорих с някой, беше ми много приятно да си измислям въображаеми приятели, а когато сам бил много малак (даже не го помня), съм седял по цяла вечер на терасата и съм гледал към Луната. Говорил сам на майка, че не сам от тук, че тука не ми е приятно да седя и сам искъл да скачам няколко от терасата, за да си отида при мойте хора.
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
|
08 Юли 2009, 13:55 |
|
|
Странница
Модератор
|
До към седмата си година децата помнят предишния си живот (предишното си прераждане). После възрастните надвиват над тях и мъничетата лека-полека се предават. Аз много се натъжавах, когато не ми вярваха. Бях твърдо убедена в съществуването на света, за който разказвах. Добре , че напоследък децата не са толкова покорни, колкото бяха по ммоето време. Дано повече от тях успеят да запазят себе си.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
08 Юли 2009, 15:03 |
|
|
chf0
Старши Магьосник
|
| | | | LUNA написа: Когато съм сама в тъмна стая , имам чувството ,че до мен или над мен се появява фигура на мъж с наметало и качулка. Качулката покрива почти изцяло лицето му , но като ,че ли от него - като дъх , излиза ледена струя... Друг път , гледайки в тъмния прозорец , като че ли се появява същата фигура , само ,че има виненочервени очи , които припламват .... Добре ,че форума е на такава тема , в противен случай биха ми дали диагноза | | | | |
Майка ми също е имала среща с подобен мъж, който се материализирал от дим в стаята, пак е бил облечен в черно, но косата и брадата му били оранжеви. Той бил дошъл да и каже, че ще има здравословни проблеми, да не се притеснява, защото до няколко месеца всичко ще се оправи. След месец и откриха нещо на бъбриците
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
|
11 Юли 2009, 18:01 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
А коя дума повтаряхте най-често като деца?
Аз повтарях :"Не е честно", но тогава не казвах "честно" , а "стройно".
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
26 Окт 2009, 13:27 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
аз пък повтарях " искам и аз ... "
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
26 Окт 2009, 13:28 |
|
|
Странница
Модератор
|
Имаше една дива череша. Всеки ден в продължение на много години отивах до черешката и си говорех с нея. Много добре се чувствах в близост до това дърво.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
27 Окт 2009, 09:59 |
|
|