|
|
Дата и час: 30 Апр 2025, 06:31
|
Кога пътуванията и вижданията са най-успешни
Автор |
Съобщение |
Странница
Модератор
|
 Re: Кога пътуванията и вижданията са най-успешни
След трудно астрално пътешествие имам чувството, че не мога да си намеря място. Боли ме главата, нямам апетит, нищо не ми се прави.Искам всички да ме оставят на мира и никой да не говори с мен.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
08 Юни 2009, 10:54 |
|
 |
Вурбалабан
Старши Магьосник
|
Аз пък имам чувството, че половината ми съзнание още се рее някъде между световете, а на другата част от съзнанието ми и е трудно да се съсредоточи.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Wa-96CWNtGE
|
08 Юни 2009, 10:58 |
|
 |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Аз един ден се прибрах от работа съсипана от умора. Спомних си , че на Марс има изкуствено отглеждани растения. Изпратих съзнанието си там. Разстелих свои енергийни копия над насажденията . Копията ми приличаха на картонени човечета, на гирлянди. После събрах всички копия в едно и се върнах вкъщи освежена и силна. 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
11 Юни 2009, 10:35 |
|
 |
Странница
Модератор
|
Най-добрият начин за почивка е на създаденото от самите нас място. То може да е островче, планинска поляна, минерален извор, пещера, изпълнена със зареждащи кристали... Създаваме мислено мястото, където бихме искали да се намираме, допълваме го в последствие с още красоти.......И, когато имаме нужда да си отпочинем и да се заредим със сили, изпращаме съзнанието си там, на нашето си място  .
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
12 Юни 2009, 15:01 |
|
 |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
|
Едно детенце реши да ме заведе на измисленото от него място. Хвана ме за ръка, затворихме очи и се отпуснахме. Оказа се слънчев замък, построен на върха на една сиво-бяла скала. Дворецът беше с много просторни зали, стаи за почивка..............Все едно се намирах в слънчева приказка.
|
25 Юни 2009, 12:05 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
Някой от вас ходил ли е до АКАША 
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
|
15 Юли 2009, 13:32 |
|
 |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
|
При едно от астралните ми пътешествия попаднах в огромна пещера. В нея като в библиотека бяха подредени каменни кутии. На въпроса ми : " Какво е това ? " ми отговориха : " Тук се съхраняват човешките истории. " Не е било АКАША.
|
27 Юли 2009, 11:53 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
Много ми е интересно да чета за вашите пътувания, споделяйте още, с колкото е възможно повече детайли. Магьосничка Лунна можеш ли пак да се връщаш там или не си опитвала повече?
|
27 Юли 2009, 12:01 |
|
 |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
|
Не посмях да се върна там отново, защото не се чувствах готова да поема това огромно знание. В пещерата имаше едно огромно същество. Беще нещо средно между завеса , повявана от вятър, тъмно-синьо на цвят. Създаваше у мен усещане за безпокойство. Знаех, че не съм дорасла за знанията от кутиите. Почувствах се като неканен гостенин и се " изнесох " от там.
|
27 Юли 2009, 12:10 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
Ето за такива подробности говоря  . Искам да кажа, че колкото и да съм се интересувал от тези неща, чак след като се регистрирах в този форум, започнах да разибрам и да си давам сметка на какво е способно човешкото съзнание, за което съм благодарен на асоциация "ИРИНА" . Надявам се скоро не само да разбирам, а и да усвоя тази материя.
|
27 Юли 2009, 12:19 |
|
|