|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Влез
|
 |
|
Дата и час: 23 Апр 2025, 14:09
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
 Не съм тук (Отнесени)
На доста хора им се случва за минути" да се отнесат " и да не си спомнят какво ги е попитал събеседникът . Понякога като че ли " си спомняме нещо закътано някъде в паметта ни и съвсем забравено ", а друг път мислите ни " политат " нанякъде и с " второто " си съзнание виждаме странни картини, събития... Предлагам да споделим такива "отнесени" спомени и моменти, когато страничните наблюдатели са ни задавали въпроса :"Ехо ! Къде си ? Къде се отнесе ? " http://smallbay.ru/images7/magritte18.jpg
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
24 Ное 2010, 10:29 |
|
 |
Странница
Модератор
|
 Re: Не съм тук (Отнесени)
Вече няколко пъти ми се случва да виждам картини, докато пътувам с метрото. Вчера видях голяма поляна със свежа трева. Небето беше сивкаво. Изведнъж от него се спусна светлинен лъч , вътре в който забелязах стъпила боса на тревата спокойна жена на средна възраст. По-назад се спусна втори лъч. В него имаше конче, което тропаше нетърпеливо с копита. Зад него-трети лъч...Попитах пространството къде е това място и в главата ми прозвуча:"Паралелно пространство, където съществата биват <измъквани> от обичайната им среда с цел-почивка."
Днес, докато пътувах към работното ми място пак "се отнесох". Видях се на гърба на препускащ в галоп жребец. Усетих насрещния вятър и твърдата грива на коня. Беше прекрасно!
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
24 Ное 2010, 10:41 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|