|
|
Дата и час: 30 Апр 2025, 05:26
|
БЕЗПЛЪТНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ
Автор |
Съобщение |
LUNA
Старши Магьосник
|
 Re: БЕЗПЛЪТНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ
Не знам дали си въобразявам или не , но понякога ,пътувайки рано сутрин с моята кола , в далечината "виждам" конусовидни снопове от силно разредена черна "мъгла" , проникващи от облаците и ориентирана в определени точки от околността... 
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
07 Юли 2009, 11:39 |
|
 |
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Зависи .........Понякога така изглеждат местата далече от нас, където в момента вали дъжд. Но може и да е нещо друго. Аз усещам инстинктивно безплътните същности, обикновено късно вечер. Понякога при нощните разходки и двете с кучето ми сме неспокойни и изпитваме нужда по-бързо да се приберем в къщи. Имало е и моменти на "безпричинна" паника, когато кучето усеща нещо, аз се повлиявам от него и ....беж, Зайо ,да бягаме-е 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
07 Юли 2009, 20:03 |
|
 |
selena
Старши Магьосник
|
Няколко пъти през годините имах посещение на такива същност - полтъргайст. У нас се случваха чудновати неща - изключваха се електрическите крушки, бушоните изключваха и се включваха, когато пожелаят. Изчезваха разни неща по необясним начин. Връщайки ленатата назад, много ясно си спомнях, че дадена вещ съм я поставила на определено място. И то става въпрос за вещи, които се използват стандартно. С изчезване на вещта и търсейки я, аз разбирах, че имам ЧУЖДО ПРИСЪСТВИЕ в апартамента и тези действия се правят, за да бъде забелязана същността. Усещането е много стабилно, чудновато, но при мен не беше страшно. Особено за бушоните (които са автоматични) се включваха и изключваха по "тяхно желание". След една или две години си намирах вещите, които бяха изчезнали и то на места, напълно възможни. но тогава при търсенето все не можех да ги открия.
|
08 Юли 2009, 11:18 |
|
 |
Вурбалабан
Старши Магьосник
|
Аз си "домъкнах" едно същественце. Дойде с мен при астралното ми пътешествие до Нибиру. Много от тези същности са безобидни, но когато им е скучно, ни карат да им обърнем внимание , чрез извършваните от тях пакости. Трябва да опитаме да влезем в контакт с тях и да ги попитаме от какво имат нужда. А нужното им нещо обикновено е съвсем мъничко: моливче, кутийка, бисквитка, детска играчка ...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Wa-96CWNtGE
|
08 Юли 2009, 11:54 |
|
 |
selena
Старши Магьосник
|
При мен беше много осезаемо присъствието на това същество. В тези моменти, когато го усещах аз имах нужда от помощ и затова може би то се появи. Не го виждах с вътрешвото си зрение, но то правеше толкова невероятни нища, за които писах по- горе, че не може да не ти направи впечатление. От една години такова същество (в този аспект) не се е появявало при мен.
|
08 Юли 2009, 12:50 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
При мен пък, защото нямам развито вътрешно око, ме посещават само докато спа или съм в полу-будно състояние. Винаги идват от периода м/у 4,20 и 4,40. Първо сънувам някакъв много странен кошмар. После се будя и го усещам, знам че е там, знам и че иска нещо от мен, но просто немога да разбера какво. Винаги ме мъчат, натоварват ме с голямо напрежение стигащо до паника, показват ми някакви картини, но не ги разбирам. Един единствен път, дойде едно мимиченце и ми разказа за серия извършени убиства, по ужасен начин. Показами всичките убийсва, жертвите, кога са започнали и кога е била последната. Разбрах и че извършителят е вече мъртав. Беше много натоварващо и странно изживяване. Момичето неговореше през цялото време, но получавах информацията от нея. Накрая разбрах, че и тя е една от жертвите и се разсъних. 
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
|
08 Юли 2009, 13:28 |
|
 |
selena
Старши Магьосник
|
Е, твойто си е направо кошмар.
|
08 Юли 2009, 14:00 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
Еми немога да го нарека така, защото усещането е савсем различно от кошмарите.
|
08 Юли 2009, 14:03 |
|
 |
Странница
Модератор
|
Обикновено сутрин към 3-4 часа енергийните нападения са най-силни. Явно момиченцето не е било с желанието да те обсеби, а просто душата му е била силно изтормозена. То е усетило сензитивността ти и е дошло, за да сподели.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
08 Юли 2009, 15:13 |
|
 |
chf0
Старши Магьосник
|
А какво правят като те обсебят???
|
08 Юли 2009, 16:11 |
|
|