Дата и час: 30 Апр 2025, 05:53

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
БЕЗПЛЪТНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: БЕЗПЛЪТНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ
Незаминалите си Отвъд духове (самоубийци, убийци, пияници, грабители и т.н.) търсят физическо тяло, чрез което да продължат да задоволяват желанията си. Това са духове на хора, които са били прекалено земни, плътското ги е влечало повече от духовното.

Мисля че в "Новата азбука" имаше описани такива случаи на обсебване. Човекът започва да " не прилича на себе си". Обикновено близките му хора забелязват коренна разлика в поведението и външността му. Понякога множествените личности са хора, обсебени от няколко такива души. Екзорсцизмът има специални ритуали, чрез които пропъжда вселилата се в тялото чужда същност.
Сибирските и индианските шамани имат начини, с които пък могат да завърнат в тялото душата на човек, който е изгубил интерес към живота. Става с много изтощителни ритуали, в които шаманът издирва, намира и увещава душата да се завърне в тялото си.

08 Юли 2009, 16:36
Профил
Старши Магьосник
Аватар

А възможно ли е просто да искат да те помъчат? Защото единпът кото се събудих в 4:30 (от поредният кошмар) и в главата ми изкочи мисълта колко готино ще е от леглото да се появи една голяма ръка на някое чудовище и да ме зграбчи. Дори незнам защо си го помислих и в това време усетих някакво присъствие, чух супер отвратителен кикот, който направо се вряза в съзнанието ми и ми причини страхотно главоболие. След това цялото ми тяло се вкочени, "нещото" толково силно ме птретисна, сякаш ме беше зграбчило, че неможех дори да си отворя устата да извикам. Помислих си че сте умра понеже не можех да дишам след полувин минута натиска започна да намаля и изчезна напълно. Тогава не можах да мигна до сутринта. Това същество ме посещава от време на време и само ме тормози. Пусками постоянно кошмари, неспокойно ми е, натоварва ме. Добрече скоро не се е появявало :D :D :D

10 Юли 2009, 10:54
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Да, възможно е.
Може да опиташ да създадеш свой пазител. Той ще те събужда винаги, преди създанието да е решило да те нападне.
Представяш си Пазителя като светещ воин, или огромен гарван, орел, ягуар, мечка...........Важното е на теб да ти харесва образът му. Може и да представлява само светлинна лента или топка. Даваш му име. Обясняваш му какво искаш от него. Поддържаш всекидневно разговор с Пазителя, за да затвърдиш ролята му, за да стане силен . Преди сън му повтаряш каква е неговата задача.
Когато вече те е събудил. опитай да видиш с вътрешното си зрение къде е онзи тормозещ те злодей. Подпали го и го изгони далеч навън.
Когато си лягаш да спиш, най-добре си направи енергийна защита: огледало с отразяващата повърхност навън, плътно обвиващо енергийния ти дубъл, синя светлина, кристали...................Зареди енергийно с подходящ цвят цялата къща (целия апартамент)...............Всичко помага.

10 Юли 2009, 14:53
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Мерси, много за съветите ще се опитам. От няколко дена започнах да си представям такива неща , за съжаление нямам развито вътрешно зрение, а това с цветовете, въобще не ми е понятно. Винаги като си визуализирам енергийния дубъл, го виждам в син, червен и ливав цвят. Представям си дубъла ми в космическото пространство от него вадя светеща топка, подобна на слънце, от която създавам две вековни дървета , короните им светят в зелено, стъблата в жълто-бяла светлина, а отгоре пускам един водопад, тяхната цел е да ме зареждат с лечебна енергия. После затварям всичко в огледална сфера и отвъншната страна създадох един кристален войн в син цвят, който да ме пази и една индианка в червен цвят, която да ми помага. Добре ли сам се справил? :) :) :)

10 Юли 2009, 15:27
Профил
Старши Магьосник
Аватар

И Д Е А Л Н О ! ! !

10 Юли 2009, 17:31
Профил YIM WWW
Старши Магьосник
Аватар

Мерси, дано се получи.

10 Юли 2009, 17:38
Профил
Напреднал Магьосник
Аватар

Моля за съвет и помощ,
може да ви се стори смахната историята ,но нещо не ми издържат нервите вече и не зная как да се справя .
Редовно ми изчезват неща ,като ключове за колата ,за работното място ,обеци и то едната и дребни лъскави неща ,и се появяват след време на невероятни места .
Отдавах го на разсеяност (въпреки че и до сега не зная как се върна връзката ми с ключове след почти година на место където всеки ден оставям ключовете си ) ,но зачестиха странностите ,ел.техниците не откриват и повредата на осветлението в коридора ми ,някой нагло бе начукал на игралният автомат 87 игри (а ключ имам само аз) и т.н Но от седмици виждам за секунди подобно на влечуго или плъх светло кафяво на цвят същество което минава през краката ми и изчезва в нищото .Два пъти така ме стряска и то винаги вечер идва и отива в тъмното (и това го отдадох на фантазия) ,докато синът ми почти на 18г ,не ме събуди една вечер и ми каза ,че му е зле беше изравнил границите на кръвното .
От тук почна и кошмара ми .На др. ден ми заяви ,че иска да си лее коршум (странно той не вярва в подобни неща ) ,спря да спи в стаята си като ми заяви че е прокълната и не може да спи в нея ,задушава се ,откача и сън не го лови.
Отиде да си лее коршум но той се пръсна и не се събра ,след 3 дни пак отиде отново се пръсна парче като подкова и мътно олово с шипове ,явно пак ще ходи ,но ми казва ,че явно -психясва.
Незная какво да правя ,незная и дали не си въобразявам ,но преди две години преди да почине баща ми ,той виждаше из нас много грозни и страшни същества които рушаха къщата ни ,и по негово описание имали модерна техника и постоянно измервали нещо ,но
там историята бе страшна ,и 6м. след нея баща ми си отиде от сър. недостатъчност .Стигна се до там ,че да го водя в психото но ми се скараха ,че човека си е напълно в ред.
От тая история останаха странни подобни на мухъл петна в стая в която няма вода от никъде ,но и не се заличават с нищо .
Переодично паля тамян и билки из нас ,но явно не помагат .
Идея нямам ,дали аз не съм домъкнала някое същество от някъде без да забележа или някой се е настанил и започва да проявява наглост и нахалство от скука.Притеснява ме поведението на детето ,но не смея да питам (незная дали повече няма да го стресирам или филмирам,като малък имаше подобна среща и не му се отрази много добре )

18 Май 2010, 16:24
Профил
Модератор
Аватар

Това , което описваш е крайно обезпокояващо.
Май ще е най-добре да си запишеш среща в кабинета на Асоциацията . Може би там ще ти обяснят най-правилно как да изгониш съществата.

Явно с разговор между теб и тях няма да се получи щом и преди са били там и резултатът е би трагичен.
На първо време можеш да изчистиш къщата с отвара от билки, запалена свещ, визуализиране на изпълващ помещенията огън и последващо енергетизиране с подходящ ярък, кристален цвят, но пак съм на мнение, че в кабинета на Асоциацията ще ти дадат най-бързодействащия начин.

19 Май 2010, 19:12
Профил
Напреднал Магьосник
Аватар

Благодаря ти искрено Странница .
Нямам възможност за среща поне за сега понеже съм доста далеко .Ще опитам всичко възможно (което е по силите ми )

20 Май 2010, 07:15
Профил
Модератор
Аватар

Може да пробваш и с енергийно заредени късчета планински кристал, поставени в ъглите на помещенията, както и с билката пелин.

Аз преди изчистих помещенията с лунна вода и с пламък на свещ.

20 Май 2010, 09:54
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща