Дата и час: 10 Дек 2024, 13:14

Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Оформление 
Автор Съобщение
Старши Магьосник
Аватар

Мнение Re: Оформление
Ако позволите бих дал съвет. Като цяло този форум както предусещам е на страната на светлите сили. Поправете ме ако греша. Би трябвало да е така. Специално на мен званието ' магьосник ', ' напреднал магьосник ' малко ми звучи стряскащо. Ако попитате едно малко дете какво си представя като чуе магьосник най-вероятно ще го свърже със зла вещица/ вещер. Мисля че трябва най вече да се обърне внимание на подсъзнателния фон . От това зависи много успеха на сайта.
Иначе поздравления за сайта и темите. Желая много успех и много нови привърженици!

21 Яну 2010, 21:11
Профил
Администратор
Аватар

quantum-X написа:
Ако позволите бих дал съвет. Като цяло този форум както предусещам е на страната на светлите сили. .. Специално на мен званието ' магьосник ', ' напреднал магьосник ' малко ми звучи стряскащо. Ако попитате едно малко дете какво си представя като чуе магьосник най-вероятно ще го свърже със зла вещица/ вещер. Мисля че трябва най вече да се обърне внимание на подсъзнателния фон . От това зависи много успеха на сайта.

quantum-X, благодарим за добрата оценка. За нас ще бъде полезно да получим и предложението ви с какво да заменим "магьосник" и "напреднал магьосник ". Ще бъде добре, ако всички споделят своите идеи, така може заедно да превърнем това място в остров от Светлина.

22 Яну 2010, 09:08
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Здравейте отново на оформителите на сайта. Във връзка със заместител на званието 'магьосник' бих предложил ''светлина''. И за да показва някакъв ранг може да се използват цветовете на чакрите във възходящ ред като се започне например от зелена и така нагоре ... синя, индигова и виолетова. И за да не бъде тривиално тези цветове може да се заменят със съответните им камъни- емералдена(зелена), сапфирена(синя), индигова може да остане и виолетова също. И така това прави 4 ранга: 1. Емералдена Светлина, 2. Сапфирена светлина, 3. Индигова светлина, 4. Виолетова светлина. Всеки един от тях може да бъде изписан със съответния цвят. И още едно предложение имам: Ще бъде много добре и предразполагащо да се прибави фонова музика. Отпускаща и в унисон със съдържанието на сайта. Enya или Lorena McKennitt ( The Mystic dream ). Това са само схематични предложения. Разбира се някой може да допълни към идеята ми и да стане още по-добре....
Ако ми дойдат още идеи ще се включа.... До скоро и всичко добро!

22 Яну 2010, 19:50
Профил
Администратор
Аватар

Предложението е добро. Ще бъде хубаво ако тук се включат и останалите, за да можем да получим по-пълна представа и още идеи по този въпрос :)

26 Яну 2010, 09:31
Профил
Младши Магьосник

Моля, да ми помогнете да препратя едно видео, което много ми хареса на мои приятели. Как става и бих ли могла от сайта на форума да го направя.
Става въпрос за видеото с мечетата, които излизат от снега от 07.04.2010 г. в темата : "Вселена" .
Извинете ме за мойта недостатъчно висока компетентност при боравенето с тези инструменти, препращане на видео и други.

08 Апр 2010, 16:03
Профил
Администратор
Аватар

Може да копирате линка на видеото във форума (изписан е най-горе на екрана) след като сте отворили темата в която се намира то.
пример-http://www.svruhestestvenoto.com/forum/viewtopic.php?f=13&p=2104#p2104
после да го поставите там където искате да се вижда- в e-mail до вашите приятели или друг форум.

10 Апр 2010, 08:24
Профил
Старши Магьосник

ИЗЧЕТОХ ВСИЧКО ЗА СРЕЩАТА НА ГРУПАТА, НАЧЕЛО С ПЕТЯ ДИМИТРОВА С ДАЛАЙ ЛАМА!
Впечатлих се много, останах изумена. Бях си купила 24 часа в събота на 10 -април 2010 г. , но не видях вътре информацията. За това събитие разбрах от форума!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
И НИЕ, УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ, УЧАСТНИЦИТЕ В СЕМИНАРИТЕ, И ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ КНИГИТЕ НА ИРИНА, СМЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ БУДИСТКА ОБЩНОСТ.
ВСЕ ЕДНО, ЧЕ И НИЕ СМЕ БИЛИ ТАМ.

МОЛЯ, АКО ИМА ИНТЕРВЮТА С ИРИНА ПО МЕДИИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ДА НИ УВЕДОМЯВАТЕ ЧРЕЗ ФОРУМА, ЗА ДА НЕ ГИ ПРОПУСНЕМ
.

12 Апр 2010, 09:32
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Да, наистина всички ние сме част от тази идея и бяхме там с всички вас приятели :) Благословията за един е благословия за всеки един от нас!
Много ми хареса тази част от интервюто:
"- Какви неща трябва да следва човек според Далай Лама?
- Нещата, които не следва светът. Става дума за отношението към собствеността, към парите като цел на живота и изпадането в крайностите на материята и философията на потреблението. От която няма излизане - затъваш все повече, притежавайки още и още, но не си щастлив. А будистите смятат, че човекът може да бъде щастлив само ако общува, усеща, оценява и преценява всичко, което съществува едновременно с нас. Този живот, в който повечето хора се търкалят като безсмислени прашинки, без да знаят какво е да си щастлив. Мисля си, че промяната на съзнанието ще ги направи щастливи. Това е повече от достатъчно."
Всичко предстои!

13 Апр 2010, 18:08
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Ще запитам, защо се натъкнах на това ( Ако администраторът ПОЗВОЛИ, можете да изпращате лични съобщения на потребителите ). ?

08 Окт 2010, 13:18
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща