Дата и час: 01 Дек 2024, 23:36

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Заповядайте на изложбата на Мая ГАЙДАРОВА 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Заповядайте на изложбата на Мая ГАЙДАРОВА
ДА ДАДЕШ ФОРМА НА НЕВИДИМОТО

Вълнуващо, странно, особено, различно, провокиращо обичайните ни схващания, както си случва с изваянията от светлина... А по-късно, след като сте вече сте видели картините започва истинското чудо. В сънищата ви навестяват световете, нарисувани върху платната, привиждат ви се пространства от хармония и светлина, които никога няма да се видят наяве, освен ако нямате картина на Мая Гайдарова.
Изложбата бе открита в деня на Голямото Пролетно пълнолуние и Будисткия празник на Светлината - Уесак... Редакционното пространство се оказа тясно да побере десетките Приятели и Съмишленици! Отвсякъде струеше Добра Енергия, която, съединена с Магичното излъчване на картините, превърна 9 май в истински триумф на Светлината и Изкуството...
Вярваме, че тази изложба ще размести пластовете в съзнанието на онези, които идват да видят картините. Те са израз на духовния риск да дадеш форма на невидимото за очите, пътуване към сътворението на Вселената и още едно предизвикателство към препятствията на мрака. Както всички знаем, той е изобретателен да се маскира в какво ли не, но само до момента, в който изваянията от светлина не станат видими. Тъкмо това се случва върху тези платна…

С измеренията на това предизвикателство можете да се запознаете в редакцията на в. “Свръхестественото”:
София, кв. Редута, ул. “Петър Митов” - 7, бл. 2, вх. В., 4 етаж.

ЕКСПОЗИЦИЯТА Е ОТКРИТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ ДО 31 МАЙ 2009 г.
ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК - от 15 - 19.30 ЧАСА
СЪБОТА - от 16 - 18.30 ЧАСА

11 Май 2009, 15:50
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Мнение Re: Заповядайте на изложбата на Мая ГАЙДАРОВА
Поразителни картини ! Който ги е видял веднъж, няма как да ги забрави ! Всяка една е прозорец към друг свят. Стоиш, гледаш и не можеш да откъснеш погледа си . Възхитително ! :)

12 Май 2009, 10:02
Профил
Напреднал Магьосник
Аватар

И аз бях на изложбата... наистина страхотни картини и браво на художникът! Другото, което беше особено важно е, че сред тълпата от хора имаше изключителни като излъчване и вътрешна озареност... А нали знаете колко трудно срещаме някой, който да говори на твоя език и да имаш усещането, че го познаваш от далече, далече... :oops:
Сякаш от прадревното ти минало, от някой н-ти живот в спиралата на времето... ;)

28 Май 2009, 20:18
Профил
Да си кажа и аз мнението, което вече споделих за изложбата :
Картините бяха неземно красиви и символни / врати/, усетих че беше толкова силен коридор стаята , даже си мисля че беше като настройка някак... , толкова силна енергия имаше и изискваше от мен, едва успях да се опомня в началото.. много странно ми беше, дори и за мен, бяхме като огряни от силен лъч, "дърпащ" нагоре, с две думи, като ракетна установка...

28 Май 2009, 22:18
Старши Магьосник
Аватар

Видях пред известно време , че имаше качена снимка на изложбата , но сега вече е свалена от сайта ... причините са ми известни - предполагам , но...възможно ли е да качите снимки на някои от тези картини , тъй като такива като мен нямат възможност да посетят изложбата на Мая Гайдарова , а бих искала да ги видя и аз ...ако е възможно , разбира се..

29 Май 2009, 11:44
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Има една широко разпространена американска заемка , че всеки труд трябва да се заплаща . Добре , но като ръчен труд ли трябва да се заплаща , като нощен труд ли , през нощта ли са рисувани картините , или почасово заплащане , моля админ да уточни .

26 Юли 2009, 18:19
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]