Дата и час: 13 Ное 2024, 01:47

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
ИЗПОВЕДТА НА СТАРИЯ УФОЛОГ ПРЕД ПРОКУРОРА НА РЕПУБЛИКАТА 
Автор Съобщение
Администратор

Мнение ИЗПОВЕДТА НА СТАРИЯ УФОЛОГ ПРЕД ПРОКУРОРА НА РЕПУБЛИКАТА
Макар и само като първичен Анонс,
бих искал да "зарибя" Общността ни с Обещанието,
че в следващите дни и седмици
ще направя достояние за широката публика
серия недостъпни до скоро информации
и данни за Феномена НЛО
и неговите проявления на територията на България
през последните десетилетия...
Въпреки анонимността на моя ник, бих искал да ви уверя,
че става дума за Реални неща, с които ще ви запознае човек,
следящ Проблема НЛО (UFO),
историята на Проектите SETI & CETI още от 1965 година...

...Човек, завършил реалния спецкурс за уфолози,
открит от В.Г. АЖАЖА още в началото на 90-те години...
...А също така - бивш вицепрезидент на единствената през 90-те години българска организация,
опитваща се сериозно да изследва феномена НЛО...
-----------------------
Искам да направя това, защото смятам, че знанията и информацията,
натрупани от мен през всички тези години не бива да пропадат...
Да останат несподелени...

Това са множество срещи с различни хора,
станали свидетели на различни събития в тази насока...
Между тях някои заемаха различни -
обикновени и високи длъжности в нашата военна и научна йерархия.

Общото, което ги свързваше, бе че в определени моменти те ставаха
неоценими източници на информация от Първа ръка...
...Което, в наше време би трябвало да има решаващо значение...
===================================
А сега, на първо време ще ви предложа нещо като Информация за размишления
на базата на откъси от руски и американски документални филми по Втората част от темата
"НЛО и Луната":

1.) http://www.youtube.com/watch?v=azjt5zJYMpY
2.) http://www.youtube.com/watch?v=oDPj3LQWDRU&feature=related
3.) http://www.youtube.com/watch?v=atv_ACxnRi4&feature=related

(Очаквайте Продължението... В текст, снимки, данни...)

11 Юни 2009, 21:20
Профил
Модератор
Аватар

Мнение Re: ИЗПОВЕДТА НА СТАРИЯ УФОЛОГ ПРЕД ПРОКУРОРА НА РЕПУБЛИКАТА
НЕВЕРОЯТНО!!!

12 Юни 2009, 11:37
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Valentus виждам, че има много неща които искаш да споделиш. Искам да те попитам имал ли си среща от 1ви вид, и знаеш ли някаква информация за планове на извънземни свързани с нашата Земя. ;)

Последна промяна chf0 на 14 Юли 2009, 18:11, променена общо 1 път

13 Юли 2009, 18:47
Профил
Администратор

chf0 написа:
Valentus виждам, че има мнго неща който искаш да споделиш. Искам да те попитам имал ли си реша от 1ви вид, и знаеш ли някаква информация за планове на извънземни свързани с нашата Земя. ;)

===============================================

СРЕЩА ОТБЛИЗО ОТ 1-ви ВИД,
по класификацията на проф. ХАЙНЕК -
Изображение
представлява пряко наблюдение на НЛО или група НЛО,
Наблюдение на едно или повече НЛО:
Летяща чиния;
Странни светлини;
Летящи обекти, които не са характерни за човешката технология;
Наблюдението на НЛО може да бъде кратко, от няколко секунди, или 2 до 3 минути, както са повечето, а може и по-дълго, от часове.
----------
По първия ти въпрос:
Да, видях такъв обект, заедно с много други столичани... Беше през есента на 1967 или 1968 г. Минавах покрай зала "Универсиада", пред която група хора се взираха в небето... Обектът имаше странна форма - едновременно овална, с вписани сякаш в нея многоъгълни структури... нещо като кълбо-тетраедър или нещо от този сорт... Отразяваше много силно слънчевите лъчи и сякаш нещо във външните му структури се променяше периодично...
Като перспективно сравнение - по размери този НЛО бе малко по-малък от монета 1 ст. на разстояние протегната ръка...
Същата вечер един мой близък познат, който работеше като бордмеханик на хеликоптер, донесе данни от Доброславци: Проведен е бил безуспешен опит този НЛО да бъде приближен от изтребителната ни авиация...
В момента, когато се навлиза в съответния квадрант, където е радарно засечен обектът, той се издига с лекота с още 1000 метра нагоре... И така - до отказване от по-нататъшно преследване...
--------------
През следващия месец Уйлям Хенеси (дано не греша името), наблюдател на NICAP (САЩ) (Национален Изследователски Комитет по Аеро Феномени) за Източна Европа, пусна в списание "UFO Investigator", орган на същия комитет доста голям материал за Българския случай...
Нашите официалните научни институции естествено подхвърлиха няколко версии за земната природа на тялото, но никъде не бе спомената и дума за опитите на ВВС да прехващат "целта"...
(Повече данни по тази тема - очаквайте в близко време във вестника и в Сайта...)
--------------------
--------------------
По втория въпрос - за ИНФО по евентуалните намерения на извънземните:
По очевидни причини, подобна РЕАЛНА информация няма как да не е обект на грижливо опазвана Държавна Тайна... Тук става дума за огромни Залози - това са Висши, невероятни за нас технологии, които евентуално биха облагодетелствали всяка държава; това са проблеми на енергийното осигуряване - тъй като е ясно, че щом една Цивилизация е способна да прекосява такива немислими разстояния - значи разполага с изключително надеждни енергийни източници...
Изобщо - винаги съм си мислил, че Истинската Картина на Казуса за НЛО и ИЦ вероятно е най-най-най-строго секретното Досие, което се съхранява от т.нар. Велики сили като зеницата на окото...
...Само от време на време от него изпада по някоя ТРОХА, която послужва обикновено за сюжет на фантастичен роман или филм...
Впрочем - това е и мечтата на всички запалянковци на тази тема навсякъде по Земята - на вярващите в старата идея на Джордано БРУНО за МНОЖЕСТВЕНОСТТА НА ОБИТАЕМИТЕ СВЕТОВЕ във ВСЕМИРА...
Достигането до това ДОСИЕ...

14 Юли 2009, 18:00
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Мерси много, че споделяш такива информации, ще чакам и следващите ти такива. Също така искам да те попитам разполагаш ли с информация, която никога няма да споделиш?? :roll:

14 Юли 2009, 18:20
Профил
Администратор

Няма вече за кога да се крие информация...
От момента, в който у нас протекоха някои изключително важни БЛИЗКИ СРЕЩИ ОТ ВТОРИ (а вероятно и от ТРЕТИ) ВИД вече изминаха почти 20 години... В началото на 90-те години къде с повече, къде с по-малко недомлъвки, пуснах в различни периодични издания някои "Трохи", до които се бях добрал по това време...
---------------------------
Дали мисля да премълчавам някои неща, които знам? - Мисля, че по сполучливия израз на Станислав ЛЕМ ние отдавна живеем във "Времето на Ужасните Чудеса"... Така че няма вече от какво да се страхуваме...

:D :D :D

14 Юли 2009, 18:32
Профил
Старши Магьосник

Интерсна тема, особено за тези, които са имали такива преживявания. Ще опиша мои наблюдения. Беше преди много години, още по времето, когато не се интересувах от "свръхествени неща" в степента, в която се интересувам сега. Или въобще не се интересувах. Беше към 20 часа или малко след този час. Бях излезнала на балкона и във вътрешно блоковото пространство видях светещ обект да описва ЕЛИПСОВИДНИ ТРАЕКТОРИИ именно в това пространство, като в единия края се снижаваше. Горният край на елипсата беше на височина към 6-ти етаж. Дължината на тези траектории беше около 50 м. После отново се спускаше на височина около 2 - и етаж. . Огледах се наоколо да видя дали някъде нямаше прожектор, който да прави тези траектории. В момента бях сама в къщи и нямаше кой да извикам да види. И до сега си спомням мисълта, защо не отида да звънна на съседите да им кажа и те да видят, но явно силата на тези светещи движещи се обекти ме е закотвила на балкона. Беше много интересно. Така и съм го архивирала в съзнанието си.

15 Юли 2009, 13:33
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Интересно. Аз също имах подобна случка. Когато бях на 9 години от учелище организираха пленер до Калофер или Трявна /не мога да се сетя кое от двете/. Вечерта към 21ч. стояхме със съученика ми и гледахме към небето през прозореца, тогава забелязехме много странен обект, който или беше много малък и на близко разстояние ,или много голям и на далечно разстояние, защото детайлите по него се виждаха много ясно. Неможахме да определим кое от двете е, защото докато го гледахме бяхме като хипнотезирани, усещанията ни за време и пространство се изпариха. "Обектът" имаше проста цилиндрична форма, едната му половина се въртеше по посока на часовниковата стрелка, а другата - в противоположната посока. През цялото време се рееше в пространството създавайки усещането, че постоянно се приближава, но си седеше на едно и също място, после изчезна. Имахме чуството че сме го гледали с часове, но се оказа, че от момента в който го видяхме до момента в който изчезна са изминали само 5 минути. После всичко ни беше като на сън, сякъш излизаш от транс. Чуствахме се отпочинали, спокойни, дори не се вълнувахме, че сме видели НЛО, седнахме поговорихме за случилото се и след това легнахме да спим.

15 Юли 2009, 13:58
Профил
Старши Магьосник

Аз също бях като хипнотизирана. При мен явлението беше около 3 до 6 минути.

15 Юли 2009, 14:43
Профил
Старши Магьосник

Здравейте на всички, които не се пекат на морето или не се разхождат в планината на приятен хлад. :)
Интересно ми е, как никой от останалите по градовете не се обажда и не ни информира, че е видял нещо от рода на летящи чинии, НЛО, странни светлини и други. :P
А за морето има още много време, чак до септември то ни очаква..... :oops:

23 Юли 2009, 09:47
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща