Дата и час: 16 Май 2025, 07:12

Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
АРГУМЕНТИ И КОНТРААРГУМЕНТИ 
Автор Съобщение
Напреднал Магьосник

Мнение АРГУМЕНТИ И КОНТРААРГУМЕНТИ
"Извънземни са осъществили връзка с хора няколко пъти, но правителствата са укривали истината в течение на 60 години“, твърди шестият по ред човек стъпвал на луната.

Космонавтът от Аполо 14, Др. Едгар Митчъл казва, че е бил запознат с редица посещения от НЛО на Земята по време на своята служба в NASA, но всяко едно от тях е било засекретявано.

Др. Митчъл, 77- годишен, заявява по време на радио събеседване, че източници в космическата агенция, които са имали контакт с пришълци, са описали съществата като "малки хора,които изглеждат странно за нас." Той споделя, че вероятно действителните извънземни са били сходни с традиционната представа за тях -малко тяло, широки очи и глава.

Стряскащо, той твърди, че нашите технологии "не се доближават дори най-малко по развитост до техните " и "ако биха били враждебно настроени", той предупреди, че "бихме били заличени досега."

Др. Митчъл, заедно с командира на Аполо 14 Алън Шепърд, държи рекорда за най-дългата някога лунна разходка, продължила 9 часа и 17 минути по време на тяхната мисия през 1971 година.

"Случи ми се да имам щастието да се докосна до истината, че нашата планета е била посещавана и НЛО феноменът е истински," -заяви Др. Митчъл.
"Това е било старателно покривано от всички наши правителства за последните 60 и повече години, но постепенно информацията изтече, и някои от нас са имали преимуществото да узнаят част от нея."

"Аз съм общувал с представители на военните и разузнавателни кръгове, които знаят, че под повърхността на общественото знание се крие отговора- да, ние сме били посещавани. Четейки вестниците напоследък, става ясно, че това се случва доста често."

Др.Митчъл, който има Бакалавърска степен по авиационно инженерство и Докторска степен по космонавтика и астронавтика твърди, че случаят Розуел е истинен и сходни посещения на пришълци продължават да се разследват. Той каза на удивения водещ от радио "Kerrang!" Ник Маргерисън: " Това наистина започва да излиза наяве. Мисля, че се приближаваме към истинско откритие и някои сериозни организации се движат в тази посока."

Господин Маргерисън казва: "Аз си мислех, че съм се натъкнал на някакъв вид астронавтски хумор, но той беше напълно сериозен, че извънземните наистина съществуват и в това няма никакъв спор."
Официални представители от NASA, въпреки това, побързаха да опровергаят тези твърдения.

В изявление, техен говорител заяви: "NASA не следи НЛО. NASA не е замесена в какъвто и да е вид засекретяване, свързано с извънземен живот на тази планета или където и да е другаде във Вселената." Др. Митчъл е велик американец, но ние не споделяме неговите виждания по този въпрос."

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

07 Ное 2013, 02:20
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]