|
|
Дата и час: 07 Сеп 2024, 12:50
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
galinpetkov
Младши Магьосник
|
Привидения докато спим!
На някои от нас, често се случва да виждат фигури до себе си. Дори се случва и тези фигури да ни "задушават". Т.е. да ни държат парализирани, без да ни казват нищо. Много пъти ми се е случвало. И не само на мен. Правя тази тема, с надеждата, че някой може да разясни феномена, а и да ми каже, защо ми се привиждат светлини и прочие, да не говорим за тресенето на леглото...Опитът ми показва, че това са най-често заблудени духове, в най-добрия случай, а може би и демони. Пробвах ексорсизъм на предмети на починали хора от апартамента, но не се получи. Стигало се е и до случаи, когато дори и в будно състояние се движат предмети и се чупят. Напълно трезвени сме били всички. Хм... дори и напълно свежи! Мислел съм си за полтъгайст, но е нещо много по-зле. Преследва ме навсякъде... Очаквам тук да се пишат съвети за справяне с проблема или методи за пргонване на каквото и да било. Предварително благодаря!
|
22 Юли 2010, 22:35 |
|
|
Malkata Magiosnica
Администратор
|
Re: Привидения докато спим!
| | | | galinpetkov написа: На някои от нас, често се случва да виждат фигури до себе си. Дори се случва и тези фигури да ни "задушават". Т.е. да ни държат парализирани, без да ни казват нищо. Много пъти ми се е случвало. И не само на мен. Правя тази тема, с надеждата, че някой може да разясни феномена, а и да ми каже, защо ми се привиждат светлини и прочие, да не говорим за тресенето на леглото...Опитът ми показва, че това са най-често заблудени духове, в най-добрия случай, а може би и демони. Пробвах ексорсизъм на предмети на починали хора от апартамента, но не се получи. Стигало се е и до случаи, когато дори и в будно състояние се движат предмети и се чупят. Напълно трезвени сме били всички. Хм... дори и напълно свежи! Мислел съм си за полтъгайст, но е нещо много по-зле. Преследва ме навсякъде... Очаквам тук да се пишат съвети за справяне с проблема или методи за пргонване на каквото и да било. Предварително благодаря! | | | | |
Доста интересно какво имаш предвид като казваш, че ви държат парализирани? Моля опиши по-подробно, ако наистина искаш и друго мнение. Кои сте вие и колко често се е случвало това? Кога е започнало и как сте излизали от такива ситуации? Случва ли се когато си сам? Кое време на денонощието е и какво е усещането ти (страх, удоволствие, безразличие)? Има ли и физическа болка? Ще бъде добре да споделиш и как направи този ритуал и засили ли се влиянието след него
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=-c9-XaA2 ... re=related
|
26 Юли 2010, 14:50 |
|
|
viktor vox
Старши Магьосник
|
ГАЛИНЕ, не ти ли е хрумвало досега, че можеш да обърнеш нещата в своя полза?Примерно: 1) - обръщаш се към Нова ТВ или бТВ (а защо не и в Канал-1?)... 2) вдига се съответният шум, който достига и до научните среди; 3 ) обръщаш се към института по геофизика към БАН - да изследват магнитометрически със съвременни прибори твоите феномени...------------------ Друг вариант: намираш една малко по-чувствителна видеокамера и заснемаш проявите на феномена...Изпращаш заснетия материал в Дискавъри Чейнъл... Мисля, че имат наблюдатели и за Източна Европа. ...Няма как да не откликнат и да изпратят спец-екип...---------- А тук, у нас има някои специалисти по полтъргайсти и аномални жилища, но ще трябва да почакаш малко, защото в момента най-големите ни асове са в чужбина и не се знае кога точно ще се завърнат... Но ако покажеш заснет материал по някоя от телевизиите - може и да се върнат по-бързичко...------------- (От времето на КИКИ - май не се бяха развивали скоро такива страсти из апартаментите...)
|
27 Юли 2010, 21:31 |
|
|
galinpetkov
Младши Магьосник
|
|
28 Юли 2010, 08:53 |
|
|
galinpetkov
Младши Магьосник
|
| | | | Malkata Magiosnica написа: | | | | galinpetkov написа: На някои от нас, често се случва да виждат фигури до себе си. Дори се случва и тези фигури да ни "задушават". Т.е. да ни държат парализирани, без да ни казват нищо. Много пъти ми се е случвало. И не само на мен. Правя тази тема, с надеждата, че някой може да разясни феномена, а и да ми каже, защо ми се привиждат светлини и прочие, да не говорим за тресенето на леглото...Опитът ми показва, че това са най-често заблудени духове, в най-добрия случай, а може би и демони. Пробвах ексорсизъм на предмети на починали хора от апартамента, но не се получи. Стигало се е и до случаи, когато дори и в будно състояние се движат предмети и се чупят. Напълно трезвени сме били всички. Хм... дори и напълно свежи! Мислел съм си за полтъгайст, но е нещо много по-зле. Преследва ме навсякъде... Очаквам тук да се пишат съвети за справяне с проблема или методи за пргонване на каквото и да било. Предварително благодаря! | | | | |
Доста интересно какво имаш предвид като казваш, че ви държат парализирани? Моля опиши по-подробно, ако наистина искаш и друго мнение. Кои сте вие и колко често се е случвало това? Кога е започнало и как сте излизали от такива ситуации? Случва ли се когато си сам? Кое време на денонощието е и какво е усещането ти (страх, удоволствие, безразличие)? Има ли и физическа болка? Ще бъде добре да споделиш и как направи този ритуал и засили ли се влиянието след него | | | | |
Ето и елементарния начин, по който направих ексорсизма: Choose the room that has the strongest negitive feel to it. Light the white candle. In a large fire proof bowl combine the following: 1 tablespoon powdered garlic 1 tablespoon peppermint 1 tablespoon ground clove 1 tablespoon dried/powdered thistle Handful or two sweetgrass, sage, or dried oak leaves Carefully light the mixture so that it smolders, giving of a aromatic smoke. Leaving the candle lit, carry the bowl into each room and repeat the followng saying: In the name of the Eternal Lady and Lord I bid thee part. I consecrate and clear this space. Let nothing but joy linger here. When you have doen each room return to the first and set the bowl beside the candle and wait for the remaining mixture to burn out. Take the ash outside and sprinkle it over the grass/flowerbed/etc. thereby returning it the the Mother. Не знам към кого да се обърна. Вече се появява и когато си пиша, дори и с вас... На прозореца го виждам без да си въобразявам и когато се обърна е там, а лампите премигват и усешам студ. Дори и сега, докато пиша/ Добре, че съм с лаптоп, ама и тоой премигва... Страх ме е. Това е истината...
|
31 Юли 2010, 01:58 |
|
|
Странница
Модератор
|
Опитвал ли си да общуваш с натрапника ? Например : с кръг с букви и числа или с разговор ? Опитвал ли си да заредиш планински кристали и да ги разположиш по ъглите на стаите ? Или с лунна или светена вода да поръсиш по часовниковата стрелка целия апартамент ? Сега навсякъде расте пелин. Може мислено да се обърнеш за помощ към растението. След това да набереш стръкове пелин и да ги окачиш на местата, където най-често се среща феноменът. Босилекът също е много силно растение. Корените от валериана служат като амулет срещу нападения на същности от ниския астрал. Много заплашително се държи твоят посетител, но ти не бива да си позволяваш да изпитваш страх, защото това е в твоя вреда. В книгите : "Код Магия" и "Магьосници-пътеводител" ( както и в новата книга "Пълна промяна") има доста полезни съвети. Ако си ги вземеш от библиотеката или си ги купиш от редакцията на в. "Свръх Естественото" мисля, че ще откриеш подходящ начин за справяне с безплътната същност ( възможно е да са няколко същности).
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
02 Авг 2010, 11:01 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|