|
|
Дата и час: 13 Сеп 2024, 16:58
|
Синхроничността - кой управлява Съдбите ни!
Автор |
Съобщение |
deia_sun
|
Re: Синхроничността - кой управлява Съдбите ни!
В отговор на Джоана и другите форумци да пишем, споделям че аз винаги получавам знаци / безусловно /, за предстоящите ми събития, за вървеж, извисяване на духа,проблеми, неприятности и пр., които разчитам разбира се. А как се справям и дали се вслушвам, е поне се опитвам, или пък после ги анализирам, защото съм ги забравила в момента на случването, макар че винаги знаците се появават в точното време или когато си мисля за нещо конкретно, веднага получавам отговор. За знаците, почнах от Кастанеда- за езика на Природата и отдавна съм се уверила в Единността и Синхронността на Битието, Матрицата, как съвършено е свързано всичко.Сещам се как Оракула обясняваше на Нео , че и полета на гълъбите пред тях - са Програма, та така можем да четем от тази Програма на Матрицата, която си е програма.. Всяка птица , знам какво означава и ми говори.. мога да дам знаците, който желае.. много улеснява И Е ГОЛЯМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ. Даже си направих и моя си азбука/ но с цифри- повтарящи се/, безотказна е и после получих потвърждение на същата тази азбука в разкожната книга на Дорлийн, " Ние и ангелите",където е дадена подробно... и т.н. Темата за Синхронността е обширна , а според мен-ЗА ТОВА кой управлява съдбите ни, е ясно , ние само можем да си подобряваме съдбата, чрез вярата си, духовното си усъвършенстване и осъзнаване и със свободата на личният си избор. При интерес ,ще пратя книгата тук или на всеки пожелал да я прочете.
|
27 Май 2009, 19:53 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Прекрасно е това, което пишеш !
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
28 Май 2009, 11:35 |
|
|
deia_sun
|
Благодаря Магьосничка, за подкрепата и даже ми се ще още нещо да допълня.Снощи прочетох книгата на Р.Бах "Илюзии", не бях я чела и се сещам за думите в нея на Месията- Дон , които мисля че се отнасят за всички нас във форума-относно аспекта на Вярата. Като помагало за тинейджъри е, лека, приятна и кратка историйка, където той казва : Достатъчно е да знаеш , че знаеш !
" - Е, Ричард, ние сме магнити, нали така? Не, не магнити. Къс желязо, омотан с медна жица; стига да поискаме, можем да се намагнетизираме. Да пуснем вътрешната си енергия по жицата и да привлечем когото поискаме. Магнитът изобщо не се интересува как действува. Той си е такъв, какъвто е, и по природа привлича някои неща, а на други не влияе. Взех си от пържените картофи и се смръщих срещу Дон. - Пропускаш нещо. Как го правя? - Ти не правиш нищо. Космическия закон, не го ли помниш? Което си прилича, се привлича. Просто бъди такъв, какъвто си - бъди спокоен и ведър. Машинално, както излъчваш истинската си светлина, както непрекъснато се питаш "Това ли всъщност искам да правя?" и го правиш само ако отговорът е "Да". Това машинално отблъсква хората, които нямат какво да научат от истинския теб, и привлича онези, които имат какво да усвоят и от които ти също трябва да се учиш. - Но за това се иска много вяра, а междуврерменно те наляга самота. Той ме погледна някак странно иззад сандвича си. - Вятър работа е вярата. Не се иска и грамче вяра. Иска се единствено въображение. Дон разчисти масата пред нас, отмести солта и пържениге картофи, кетчупа, вилиците и ножовете; запитах се какво ли ще стане, какво ще се материализира направо пред очите ми. - Ако имаш въображение колкото сусамово семе - поде Дон и вдигна от разчистената маса едно сусамче, - за теб не съществуват невъзможни неща. Погледнах сусама, после него. - Я вземете, та се съберете всички месии и се разберете помежду си. Мислех, че всичко опира до вярата, пък то какво излиза? - Не, не е така. Докато работех, исках да разсея това недоразумение, но битката щеше да е тежка. Преди две хиляди, преди пет хиляди години хората не са имали дума за въображението и най-доброто, което са могли да предложят на шепата фанатизирани последователи е било вярата. Не е имало и сусам. Знаех със сигурност, че е имало сусам, но пуснах покрай ушите си тази опашата лъжа. - Значи очакваш от мен да си представя това магнетично привличане. Представям си някоя чудно хубава, мъдра, мистична дама, която се появява насред тълпата край нивата в Таръгън, щата Илинойс. Не че е трудно да го направя, но тя ще е плод на фангазията и толкоз. Той погледна отчаяно към небесата, засега приели формата на тавана от ламаринени плоскости и на неоновите светлини в кафенето на Ем и Една. - Само на фантазията, на въображението ли? Разбира се, че на твоето въображение. Светът - това е твоето въображение. Забрави ли? Където са мислите ти, там са и изживяванията ти. Ти си това, което мислиш. Онова, от което се страхуваш, те сполита. Мисли и трупай богатства. Представяй си всичко като творец - за да е приятно и полезно. Търси приятели, печели ги такъв, какъвто си. Твоето въображение не променя и на йота Аза, не влияе ни най-малко върху действителността. Но ние говорим за световете на "Уорнър Брадърс", за животите на "Метро Голдуин Майер", а те от край до край са илюзия, плод на въображението. Сънища, изпълнени със символи, които ние, сънуващите, извикваме във въображението си, след като се събудим. Той нареди вилицата и ножа така, сякаш за да прехвърли мост между своето и моето място. - Питаш се какво означават сънищата ти. По същия начин гледаш на нещата, когато си буден, и се питаш какво е значението им. Ето например самолетите в твоя живот. - Да, Дон, така е! Щеше ми се да говори по-бавно, да не ме бомбардира толкова шеметно с новите си идеи. - Ако сънуваш самолети, какво според теб значи това? - Как какво, свобода. Ако сънувам самолети, значи съм избягал, летя и се освобождавам. - Доколко ясно е желанието ти? Наяве мечтаеш за същото: стремиш се да се освободиш от всичко, което те заробва - от шаблона, властта, скуката, земното притегляне. Само дето още не си го осъзнал: вече си свободен, винаги си бил свободен. Стига да притежаваш половината от тези сусамчета... и вече си върховен повелител на живота си на вълшебник. Само въображение! Какво казваш? Както бършеше чиниите, келнерката го попоглеждаше изненадано, надаваше по едно ухо и се чудеше кой ли е този човек. - Никога ли, Дон, не изпитваш самота? - попитах аз. - Чувствувам се самотен само ако го искам. Имам приятели в други измерения и от време на време те са с мен. И с теб е същото. - А, не. Имам предвид това измерение, този въображаем свят. Покажи ми за какво говориш, направи едно малко чудо с магнита... Искам да науча това. - Ти ще ми покажеш - каза той. - За да привлечет нещо в живота си, трябва да си представиш, че то е вече в него. - Какво нещо? Онази хубава жена ли? - Каквото и да е. Не жената. Първо нещо малко. - Сега да се упражнявам ли? - Да. - Добре... Синьо перце."....." и т.н.
|
28 Май 2009, 12:48 |
|
|
Странница
Модератор
|
хубаво е написано, лесно за възприемане.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
29 Май 2009, 22:20 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Като става въпрос за съдби и кой ги управлява , знаете ли какъв въпрос ми минава през главата... Ходила съм два пъти при човек , който е доказан "ясновидец" / ще използвам тази дума , макар че не е много подходяща /... Четейки прогнзите и предсказанията , всички говорят за края на света през 2012 г. - та точно тук ми е питането / риторичен въпрос , струва ми се / - в този случай , предсказанието за живота ми не трябва ли да свърши през 2012 , ако се съобразяваме с пророчествата и "ясновидците " са наясно с това или те просто са наясно , но не биха искали да ни тревожат с факта , че трябва да се " стягаме" за "пътуване" в " другото измерение" ....
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
02 Юни 2009, 10:27 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Повечето ясновидци не обичат да съобщават лоши новини. Забелязала съм, обаче, че недобросъвестните " ясновидци " ( имам предвид представящите се за такива ) говорят със заповеднически тон, плашат или разплакват дошлия за съвет човечец.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
09 Юни 2009, 12:45 |
|
|
Странница
Модератор
|
Във връзка с написаното : Забелязах, че два пъти допускам една и съща грешка, защото характерът ми не се е променил и действията ми са били еднакви. И двата пъти действията ми ме довеждаха до пълна тъга. Забелязах, че историята се повтаря за трети път. Тогава се ядосах на себе си. Реших, че каквото и да се случи, ще довърша всичко докрай, за да не се повтаря повече едно и също, за да не тъгувам. Получи се . Постъпих смело и безразсъдно и доведох нещата до стартовата линия.
_________________ Нека по-често се сещаме, че във всеки грее по едно малко слънце !
|
12 Юни 2009, 15:16 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Някой може ли да каже какво означава родилен белег във формата на полумесец на ходилото ?
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
06 Юли 2009, 11:41 |
|
|
chf0
Старши Магьосник
|
Мен също ми е интересно какво следва......... Лично Ирина е казала на баща ми, че до 58 годишна възраст няма да има някакви проблеми /сещате се какво искам да кажа/, а сега е на 50. Спред мен от 2012г. ще започне, каквото ще почва и ще продължи известно време. А какво ни чака после, това ме вълнува наи-много?????
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
|
12 Юли 2009, 20:46 |
|
|
chf0
Старши Магьосник
|
_________________ Човекът е съзнанието, но съзнанието не е човек.
Последна промяна chf0 на 16 Юли 2009, 20:34, променена общо 1 път
|
13 Юли 2009, 17:57 |
|
|