Дата и час: 13 Сеп 2024, 17:38

Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Синхроничността - кой управлява Съдбите ни! 
Автор Съобщение
Старши Магьосник
Аватар

Мнение Re: Синхроничността - кой управлява Съдбите ни!
" Фалун Гонг "-интересно по какъв начин тези хора се опитват да ни заблудят.
Не им се доверявайте !
Статиите на историческа тема наистина са много интересни НО знаете ли каква е тази секта ?
Тези хора са убийци на семействата си ! Подмамват хората с красиви думи, после използват най-различни методи на манипулация на съзнанието им. Докарват ги до там, че сляпо вярвайки на каноните на "ФАЛУН ГОНГ" , убиват съпругите и децата си.
Зная го много добре. От сигурен източник.
Съжалявам, че по- рано не прочетох изцяло всички линкове. Знаете ли, че от трите написани йероглифа, само един е с правилен превод ?
Много интересно кой човек, от каква народност стои зад всичко това.

13 Юли 2009, 18:45
Профил YIM WWW
Старши Магьосник
Аватар

Това също ми е известно, но нещата винаги имат няколко лица.
http://www.falundafa.org/bul/presledvan ... y-lies.htm

13 Юли 2009, 18:55
Профил YIM WWW
Старши Магьосник
Аватар

Много интерсна информация ми даде за Фалун гонг. Видях само, че проповядват нещо, но не съм се интересувал какво. Попаднах на сайта им случайно. Мерси за предупреждението. :roll:

13 Юли 2009, 18:58
Профил
Старши Магьосник
Аватар

"FA LONG GONG"-така се изписва с китайската транскрипция.
Моя позната ми е разказвала за тази секта. Имало от тях и в много европейски държави.
Много я беше страх да не дойдат в България. Докарват хората до лудост и убийства на най-близките им същества.

Аз много се извинявам за грубата ми реакция, но се възмутих от хитрия им подход.
Фалун Дафа-----така се казва блогът. А би трябвало да е Фалун Гонг--за да стане ясно на всички кои са всъщност.
Само единият от йероглифите е с правилен превод, представяте ли си ?

13 Юли 2009, 19:11
Профил YIM WWW
Старши Магьосник
Аватар

Магьосничка Лунна написа:
"FA LONG GONG"-така се изписва с китайската транскрипция.
Моя позната ми е разказвала за тази секта. Имало от тях и в много европейски държави.
Много я беше страх да не дойдат в България. Докарват хората до лудост и убийства на най-близките им същества.

Аз много се извинявам за грубата ми реакция, но се възмутих от хитрия им подход.
Фалун Дафа-----така се казва блогът. А би трябвало да е Фалун Гонг--за да стане ясно на всички кои са всъщност.
Само единият от йероглифите е с правилен превод, представяте ли си ?

За кои йероглифи говориш :?: и какво означават другите :?:

13 Юли 2009, 19:26
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Търпеливост-САМО ПОСЛЕДНИЯТ Е ВЕРЕН.
За добрина е използван йероглифът "харесвам", а за истина е използван абсолютно различен от "истината" йероглиф.

14 Юли 2009, 06:52
Профил YIM WWW
Модератор
Аватар

http://www.falunasia.info/infocenter/-централа

29 Юли 2009, 13:04
Профил
Модератор
Аватар

МНОГО СТРАННО. В сайта на децата -индиго публикуват линкове към книгите на тази организация.
Дали информацията за Фалун Гонг е погрешна или всичко е въпрос на гледна точка ?

http://www.falundafa.ru/books.html

30 Юли 2009, 10:51
Профил
Старши Магьосник
Аватар

Да-а. И на мен ми е странно.

30 Юли 2009, 11:41
Профил YIM WWW
Старши Магьосник
Аватар

За синхронността
Линк към книгата ( Тайната на Шамбала )- http://www.spiralata.net/booklist.php?f ... Letter=%D0

" - Ти сам знаеш отговора на този въпрос.
Аз отново се загледах в планините и мислено си представих как енергийният поток се насочва от мен към тях. Те оставаха красиви и започнаха да бъдат невероятно привлекателни. И в този момент изпитах дълбоки чувства, които ме изпълниха и аз си спомних онова, което бях преживял в Перу.
Ханх кимаше с глава.
- Разбира се! - възкликнах аз. - Мерилото за това дали енергия се излъчва, е чувството за любов.
Ханх широко се усмихна.
- Да, любовта е онова дълбинно чувство, което остава трайно в теб дотогава, докогато молитвената ти енергия се излъчва към света. Човек трябва да съхранява своето състояние на любов.
- Това изглежда прекалено идеалистично за едно обикновено човешко създание - казах аз.
Ханх се усмихна.
- Аз не ти говоря какво трябва да направиш, за да бъдеш обикновено човешко същество. Говоря ти как да вървиш по пътя на еволюцията.
----------
- Ти трябва в това отношение да постигнеш повече от мен, защото иначе нямаме никакъв шанс. Съсредоточи се върху това да настроиш полето си на Rten brel.
Той замълча за момент.
- Rten brel ли? Какво е това?
- Това е тибетска дума за синхронност. Трябва да настроиш полето си така, че да бъде в синхрон и да можеш да усещаш своите интуиции и случайните съвпадения, които ще ни помогнат...
------------
- Слушай ме много внимателно - каза Ин. - Шансовете да излезеш сега от Тибет, като бягаш, са много малки. Единственият ти шанс да оцелееш е да продължиш. За да направиш това, трябва да се възползваш от процеса на синхронността.
Загледах се встрани. Знаех, че може би е прав.
- Кажи ми какво стана, когато камионетката приближи - каза Ин. - Всичко, което мислеше, в пълни подробности.
Казах му, че камионетката спря и когато стана това, аз внезапно изпитах страх. Описах как постъпи жената, сякаш искаше да излезе, но после промени намеренията си и те отново потеглиха.Той пак поклати глава.
- Ти си унищожил синхронния процес с това, че не си използвал правилно молитвеното си поле. Наситил си полето си с очаквания, изпълнени със страх и си прекъснал всичко.
--------------
- Ти все избързваш. Въздействието на нашите полета върху останалите хора е Третото проникновение. Засега просто се концентрирай върху това да настроиш полето си към синхронния процес и да не позволяваш на страха да обсеби съзнанието ти. У теб има склонност да очакваш най-лошото. Спомни си, че когато бяхме на път за лама Ригден, аз те оставих сам и ти видя група бегълци, които щяха да те заведат право в манастира на ламата, но само ако ги беше заговорил. Но вместо това ти си помисли, че могат да те предадат и изпусна тази възможност за синхронност. Това негативно мислене е станало модел за теб.
Аз само го изгледах. Чувствах се много уморен. Той се усмихна и не спомена нищо повече за моите грешки. Поговорихме си за Тибет през останалата част от вечерта. Излязохме за малко да погледаме звездите. Небето бе ясно и ставаше малко хладно. Над нас бяха най-ярките звезди, които някога съм виждал и аз споделих това с Ин.
- Разбира се, че ще бъдат ярки - каза той. - Ти се намираш на покрива на света.
На сутринта спах до късно. След това направих по­редица от Тай чи движения заедно с Ин. Чакахме, колкото можахме, да се появят приятелите на Ин, но те не дойдоха. Разбрахме, че трябва да рискуваме и да тръгнем в края на краищата с една кола. Натоварихме джипа и потеглихме на обяд.
- Сигурно нещо е станало - каза Ин, като погледна през рамо към мен. Опитваше се да бъде силен, но бях сигурен, че е много обезпокоен. Заизкачвахме се нагоре по главния път, минавайки през гъста мъгла, която бе покрила по-голямата част от пейзажа и ни скриваше изгледа към планините.
- На китайците ще им бъде трудно да ни видят сред тази мъгла - забеляза Ин.
- Много добре - казах аз.
Питах се как ли китайците са разбрали, че сме в ресторанта край Жонгба и попитах Ин какво мисли за това.
- Сигурен съм, че грешката беше моя - каза той. -Казах ти, че изпитвам прекалено силен гняв и страх по отношение на тях. Сигурен съм, че моето молитвено поле ги е предизвикало.
Изгледах го. Това вече беше твърде много.
- Да не би да твърдиш, че понеже си изпитвал страх, енергията ти по някакъв начин се е излъчила и е привлякла китайците по следите ни? - попитах аз.
- Не, не само моят страх е причината. Всички ние изпитваме някакъв общ страх. Нямах предвид това. Говоря, че си позволих да изпусна от контрол мислите си и умът ми се отдаде на страховити представи за това какво би могло да се случи, какво биха могли да сторят китайците. Виждал съм ги толкова дълго време как действат в Тибет, познавам техните методи, зная как могат да потиснат хората, въздействайки върху психиката им,внушавайки им страх ... "
Прикачени файлове:
Tibet-21-Children-of-Tibet-.jpg

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

21 Окт 2009, 19:37
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща