|
|
Дата и час: 13 Сеп 2024, 18:06
|
Синхроничността - кой управлява Съдбите ни!
Автор |
Съобщение |
light blue
Старши Магьосник
|
Re: Синхроничността - кой управлява Съдбите ни!
_________________ http://youtu.be/aW2OS5rsl_k
|
21 Окт 2009, 22:07 |
|
|
inera888
Старши Магьосник
|
| | | | deia_sun написа: В отговор на Джоана и другите форумци да пишем, споделям че аз винаги получавам знаци / безусловно /, за предстоящите ми събития, за вървеж, извисяване на духа,проблеми, неприятности и пр., които разчитам разбира се. А как се справям и дали се вслушвам, е поне се опитвам, или пък после ги анализирам, защото съм ги забравила в момента на случването, макар че винаги знаците се появават в точното време или когато си мисля за нещо конкретно, веднага получавам отговор. За знаците, почнах от Кастанеда- за езика на Природата и отдавна съм се уверила в Единността и Синхронността на Битието, Матрицата, как съвършено е свързано всичко.Сещам се как Оракула обясняваше на Нео , че и полета на гълъбите пред тях - са Програма, та така можем да четем от тази Програма на Матрицата, която си е програма.. Всяка птица , знам какво означава и ми говори.. мога да дам знаците, който желае.. много улеснява И Е ГОЛЯМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ. Даже си направих и моя си азбука/ но с цифри- повтарящи се/, безотказна е и после получих потвърждение на същата тази азбука в разкожната книга на Дорлийн, " Ние и ангелите",където е дадена подробно... и т.н. Темата за Синхронността е обширна , а според мен-ЗА ТОВА кой управлява съдбите ни, е ясно , ние само можем да си подобряваме съдбата, чрез вярата си, духовното си усъвършенстване и осъзнаване и със свободата на личният си избор. При интерес ,ще пратя книгата тук или на всеки пожелал да я прочете. | | | | |
Aх,ах,ах!От кога търся такава тема!!!!! Малко преди да ми попадне книгата,която промени живота ми "Алхимикът",започнах да получавам огромни,направо стъписващи знаци и когато тази книга попадна в ръцете ми,буквално съм я чела със смесица от сълзи и възклицания,защото разбирах,че съм била на прав път с усета си,но нямаше кой да ми каже.Всички около мен ме гледаха странно и се чувствах толкова неразбрана. Дори имам снимки на някои от знаците,които получавах.Уникално е!!!За мечта,за въпрос,за предупреждение,за правилен или грешен избор,за всичко се осланям на тях и знам,че Бог говори с тях на тези,които са отворени да ги видят.А тълкуването им е просто.Това,което усети първо душата ти... това е!!! deia_sun,сложи си един аватар да те видя
_________________ ..*.. Едно листо не е по–маловажно от пътя на звездите..*..
|
25 Окт 2009, 22:21 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Алхимикът на кой автор беше , че вече започнах да обърквам заглавията на книгите и авторите... Да взема да я попрегледам ...
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
26 Окт 2009, 10:16 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
26 Окт 2009, 13:24 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Благодаря за книгата !
_________________ Като съдиш другите разкриваш собствените си страхове и предразсъдъци- Х.Дж.Браун
|
26 Окт 2009, 13:26 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
26 Окт 2009, 13:28 |
|
|
inera888
Старши Магьосник
|
LUNA,много хора,с които говорих за тази книга я обявиха за глупава.Роман била,видиш ли Да,все едно да кажеш за "Малкият принц",че е детска приказка!Та в "Алхимикът" са написани само истини и самият автор призна в шоуто на Слави( не че там е най-духовното място на света ),че следи знаците постоянно.Тази книга е пътеводител за хората с мечти и всичко за което се говори в нея сполетява тези,които са тръгнали да ги следват.Препоръчвам я горещо на всеки който има такива,защото много ще му помогне!
_________________ ..*.. Едно листо не е по–маловажно от пътя на звездите..*..
|
26 Окт 2009, 21:50 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
Благодаря ти за препоръката , наистина ще си я купя... От доста време се каня да си купя нещо на този автор , но всеки път - влизайки стова намерение в книжарницата, излизам с друга книга на друг автор , която е скочила в ръцете ми по някакъв начин . За това , предполагам , до сега не му е извало времето...
|
27 Окт 2009, 10:37 |
|
|
light blue
Старши Магьосник
|
_________________ http://youtu.be/aW2OS5rsl_k
|
27 Окт 2009, 11:31 |
|
|
LUNA
Старши Магьосник
|
light blue - благодаря
|
27 Окт 2009, 11:34 |
|
|