Седят си Пух и Прасчо на моста, клатят си краката и гледат реката. По едно време Пух рита Прасчо силно в глезена. Прасчо го поглежда, но нищо не казва. След малко Пух пак рита Прасчо злобно по глезена. Прасчо го поглежда тъжно и казва "ама Пух, аз си мислех, че сме приятели." Пух отвръща "аз пък откъде да знам к'во си мислиш."
Тук някой ще каже, че това е само виц, но такива неща се случват често и в нашата приказка. Всъщност неспособността на хората да заемат чужди гледни точки е основната причина живота им да е едно мултисерийно недоразумение ... http://nav.blog.bg/izkustvo/2009/01/10/empatiia.275411
Нощ. Изведнъж в небето започват да се движат звездите, едни изгасват, други светват. Хората са в паника. Постепенно звездите изписват надпис: "КОИ СТЕ ВИЕ?" Хората се организират някак и с помощта на прожектори, фенери и факли правят надпис: "НИЕ СМЕ ЗЕМЛЯНИТЕ!" Минава малко време и звездите правят нов надпис: "ЗЕМЛЯНИ! СКРИЙТЕ СЕ! КОЙ ВИ ПИТА?!"
****** - Ти вярваш ли в прераждането? - Вярвам, разбира се! Аз непрекъснато срещам жени, които казват, че са на 25 години, а си спомнят събития отпреди 45 години...
****** В Габрово двама приятели си говорят: - Елате ни на гости за Нова година! - Няма да можем. - О, толкова любезно от ваша страна!
****** Обява: Семинар, посветен на пътуванията във времето, ще се проведе от 22 до 25 юли 1863 година.
****** Купих лепило - срок на годност декември 2012, после купих батерии - срок на годност декември 2012, после витамини за повишаване на имунитета - срок на годност декември 2012! Мисля, че те се досещат...
****** Коментар във форум за филма "2012": "Само в американски филм може да умрат 6 милиона човека и всичко това да свърши с хепи енд."
Трима свещеници - християнски, мюсюлмански и еврейски, застанали до пътя с огромен плакат в ръце, решени да го показват на всеки преминаващ водач на автомобил.
Надписът на плаката гласял:"КРАЯТ Е БЛИЗЪК! Сменете курса, преди да е станало късно!"
-Оставете ни на мира, религиозни фанатици такива! - изкрещял първият шофьор и увеличил скоростта.
Колата му се скрила зад ъгъла и оттам съвсем скоро се чуло гръмко разплискване на вода.
-Как мислите, - обърнал се единият свещеник към другите - дали просто да не напишем "МОСТЪТ Е СРУТЕН"?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл