|
|
Дата и час: 08 Окт 2024, 07:53
|
клипче с разни камъчета и още малко инфо
Автор |
Съобщение |
inera888
Старши Магьосник
|
Re: клипче с разни камъчета и още малко инфо
Аз много обичам камъните,в трудни моменти винаги опирам до тях.Не обръщам внимание кой камък коя зодия да го носи.Вслушвам се в това,кето ми се носи и знам,че душата ми знае по-добре,отколкото група бижутери,защото тяхната цел може и да не е толкова чиста Най-често ме привлича планинския кристал,той си е и универсален.Може и да се програмира с определена цел.От 3 години чета услилено за камъните.Вероятно ми е станало и хоби Ето един съвет и от мен:) Който иска да се изчисти от натрупана отрицателна енергия,да си купи Гагат,да отиде на река или канал(по-добре река,така никой няма да ви гледа) да вземе камъка в ръка,като си представя,как цялата натрупана лоша енергия влиза в камъка и после да гохв ърли назад по течението,без да се обръща.Готово!
_________________ ..*.. Едно листо не е по–маловажно от пътя на звездите..*..
|
29 Окт 2009, 12:11 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
Не запомних името на камъка, който една приятелка ми беше подарила. Има отличителна черта-тъмен кръст. Иначе камъкът е бежов с тъмно-кафяво. Навремето му казвали монашески камък, понеже свещениците го носели като амулет. Вечерта се чувствах изключително зле: Болеше ме силно кръстът, въздуха не ми стигаше. Сетих се за камъка с кръст върху него. Помолих го да спре болката ми и си представих как от болното място като виеща се пара, се отделя болката . Помогна ми . Сутринта се събудих с все още стискаща камъка ръка. Той беше горещ. Благодарих му и го поставих в чаша с лунна вода . С "вътрешното си зрение" видях как една от енергийните ми птици-бялата, се беше настанила върху гръдния ми кош и не искаше да се премести. Явно съм била нападната от нещо си. Въпреки усилията ми по енергетизиране на помещението.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
12 Ное 2009, 12:33 |
|
|
inera888
Старши Магьосник
|
Лунна,този камък за който говориш е или циастолит или ставролит ( самодивски кръст). Циастолитът заземява,дава психическа защита и засилва чакрата,върху която е поставен. А ставролитът носи късмет и пази от психически атаки особенно децата.Но трябва да се види камъка ти,защото по описанието ти не се разбира кой от двата е,тъй като си приличат.Ставролитът има бежово-бяла основа,която блести.Кръстът му също блести.Циастолитът е матов.
_________________ ..*.. Едно листо не е по–маловажно от пътя на звездите..*..
|
13 Яну 2010, 17:56 |
|
|
Магьосничка Лунна
Старши Магьосник
Регистриран на: 10 Апр 2009, 11:30 Мнения: 324 Местоположение: София
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=TLMSV8rs9Hs
|
13 Яну 2010, 18:42 |
|
|
Ekta
Напреднал Магьосник
|
Лабрадоритът има едно много важно свойство. Ако се носи на ръката като гривна по-дълго време,възстановява разкъсванията в аурата. А ако някой до теб е енергиен вампир,дори да е неволен,спира изтичането на енергия от вас към него.
_________________ НЕКА ДА СЕ ОБИЧАМЕ !
|
15 Сеп 2010, 21:02 |
|
|