Редакционно 7-ми брой на вестник "СВРЪХестественото" бе приключен на 8 юли, файловете бяха подадени в печатницата на 9-то число. Отпечатан бе на 12 юли 2011 г. (вторник). Самият текст на ПРОГНОЗАТА за месец юли 2011 ми бе предаден на 1-ви юли...
Първите 7 реда от ПРОГНОЗАТА за юли т.г. гласят следното:
"Налага ми се вече няколко пъти да съжалявам, че в последния момент заличавам някои изречения от прогнозите. В онзи момент са ми се стрували абсурдни, например, сняг през юни. Но пък после снегът вали именно през юни - и по света, и в Румъния, и в България. Затова този път оставям думата „касапница”, както ми е прозвучала. Има си достатъчно места по света, където тя всеки момент ще започне, например Либия, а защо не и Африка, а защо не и в някои градове, които изглеждат недосегаеми. Въпрос на терминология е как после ще кръстят участниците - терористи или жертви, тъй като дали ще те набедят за „лош” или „добър” е стара хватка, която отдавна и успешно е овладяна..."
(Подчертаванията са на valentus|
Мисля, съвсем ясно е, че става дума за ПРЕКОГНИЦИЯ, че ТОВА, което сполетя една от най-устойчивите като обществено състояние страни, явно е било заложено отдавна... И че ИРИНА е уловила ИМЕННО и ЖЕСТОКОСТТА на този момент!!!
Екипите на вестника и сайта на "СВРЪХестественото" изразяват своето най-искрено съчувствие и съболезнования към норвежкия народ.
23 Юли 2011, 20:24
valentus
Администратор
Re: ИРИНА за пореден път ВИДЯ БЪДЕЩЕТО!
ПРОГНОЗАТА за АВГУСТ е предадена за включване в макета на вестник "СВРЪХестественото" на 30 юли (събота). Самият вестник е приключен редакционно на 1 август, от печатницата излиза на другия ден...
И този път ИРИНА улавя някои от най-мрачните движения на Злото, които се развихриха буквално за дни:
"...мнозина ще бъдат обсебени. Казано с прости думи обсебването означава нахлуването на тъмни сили, които чрез нас вършат онова, което си е в природата им. Но масовото обсебване не може да се случи, ако сами не сме отворили вратата за него и бдителността е била последната ни грижа. Ще се увеличи в пъти престъпността, кражбите, спонтанните убийства, защото бариерните фактори в съзнанието, които ни охраняват от агресията, ще бъдат малко или много пометени..."
09 Авг 2011, 20:23
selena
Старши Магьосник
Да, така е. Четох във вестниците ужасяващи новини- баща убил сина си и след това се е хвърлил от шестия етаж и други страшни престъпления. Днес прочетох, че един се е самоубил като се е врязал в отсрешния автобус. Аз също си направих извода, че Ирина отново е видяла бъдещето .........
15 Авг 2011, 12:55
valentus
Администратор
ИРИНА предсказа проблемите с ПАПАТА!
Предпоследният абзац на февруарската ПРОГНОЗА на Петя Димитрова-ИРИНА гласи следното: "Информация за заболяване или битов инцидент с Папата накрая ще се промъкне в медиите."
Броят, включително текстът на ПРОГНОЗАТА бе приключен редакционно на 3 февруари (неделя) 2013 г., вестникът е отпечатан на 5 февруари (вторник). Официалното изявление на Бедедикт XVI е от сутринта на 11 февруари, т.е. - Прогнозата изпреварва събитието с 8 дни.
11 Фев 2013, 21:29
viktor vox
Старши Магьосник
И предсказанието за метеоритния дъжд също се сбъдна! Вижте съобщенията в линковете:
Наистина - и красива комета се устреми към Слънцето, и май има още три... Явно ЧУДЕСАТА в нашия двор - Слънчевата система продължават да се множат... Както написа ИРИНА във февруарската прогноза...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл