|
|
Дата и час: 08 Окт 2024, 07:47
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Интервю с Едуард Хачикян – Game Dev (Advanced)
Автор |
Съобщение |
movemih
Младши Магьосник
|
Интервю с Едуард Хачикян – Game Dev (Advanced)
Едуард Хачикян от тази година е в Advanced програмата по Game Dev на ARC Academy. Преди да попадне в Aкадемията, той е имал планове да учи в Холандия, където да превърне страстта си към рисуването в кариера. Родителите му са тези, които първи му посочват ARC като възможност за развитие в гейм индустрията в България. Воден от голямата си любов към видеоигрите, веднага се запалва по идеята и кандидатства.
Как Едуард приема за лична мисия да промени гейм индустрията и да покаже на света, че в България има много талантливи хора, разберете от интервюто с него:
Разкажи ни малко за себе си, какви са хобитата ти и какво обичаш да правиш?Привет казвам се Едуард на 20 години съм и от тази година съм в Advanced програмата на Arc Academy. В свободното си време обичам да рисувам, което е моя страст от малък и реших да я превърна в кариера. Също така обичам да гледам сериали и филми, от които се вдъхновявам, и естествено обичам да играя видеоигри.
Как се насочи към АRC Academy и гейминг индустрията?
Насочих се към АRC Academy благодарение на родителите ми, които ми показаха Академията като възможност за развитие в
гейминг индустрията в България. Мислех да се запиша да уча в Холандия, защото тогава това ми се струваше единствена възможност. Когато разбрах за Академията и това, което предлага тя, веднага ме грабна и с удоволствие се записах. Към самата гейминг индустрия се насочих от голямата си любов към видеоигрите и това че исках да съм част от процеса на създаването им. Но не винаги съм искал да работя в гейминг индустрията, до 10 клас си мечтах да стана 2D аниматор, но в последствие открих че анимацията не е за мен и се насочих към друга голяма моя любов, видеоигрите.
Кое според теб е най-важното качество, което трябва да притежава един артист?Според мен най-голямото качество, което всеки един артист трябва да притежава, е да бъде упорит, да вярва в собствените си способности и да не се предава от най-малката спънка, изправила се в живота му. Както и да не го е страх да пробва нови неща, дори и да мисли, че те са безполезни за неговото развитие. Нищо, което научи, няма да е безполезно за неговото развитие като артист, дори ще са му в голяма полза в бъдеще. Така че раздавайте се и правете всякакви експерименти, но не се предавайте дори и да се провалите милион пъти.
Какви са бъдещите ти цели?
Моите цели в бъдеще са да пробия в гейм индустрията и да покажа на света, че има много таланти в България. По този начин да помогна за развитието на гейм индустрията в България. Което е и една от основните цели на ARC Academy, затова съм доволен от моя избор да уча тук и се надявам да помогна, дори с малко, с това мое интервю.
|
21 Сеп 2022, 21:59 |
|
|
hafaboh
Младши Магьосник
|
Re: Интервю с Едуард Хачикян – Game Dev (Advanced)
Не знам много в тази област, но едно от любимите ми хобита и интереси е онлайн хазартът, с който се запознах благодарение на igri-rotativki.online и намерих много полезна информация за казината, където лесно започнах да печеля и да получавам много положителни емоции. Следвайте връзката и намерете любимата си игра, за да печелите пари.
|
22 Сеп 2022, 14:57 |
|
|
Dorian8989
Младши Магьосник
|
Re: Интервю с Едуард Хачикян – Game Dev (Advanced)
Да, Оля, всъщност си права. Аз съм на същото мнение и вярвам, че с правилен и задълбочен подход винаги можете да правите успешни и печеливши залози. Основното нещо е да изберете надежден букмейкър, който няма да ви разочарова. Аз съм единственият, който се доверява на Прочетете още. Винаги залагам само чрез нея и мога да се похваля със страхотни резултати
|
17 Апр 2023, 23:16 |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|