ПРОГНОЗИ 2010 ГОДИНА, ПЕТЯ ДИМИТРОВА - ИРИНА

Прогноза за януари 2010 година

Подмолно течащи процеси, за които се знае и сега, но на които преднамерено не се обръща внимание, ще деструктивират икономиката в световен мащаб. В края на месеца много от тях ще излязат на повърхността и ще ударят по индекса на борсите; ще качат нивото на безработицата и бедността; ще направят безсмислени доста от положените досега усилия. Хаосът ще става все по-осезаем и това положение ще продължава минимум година и шест месеца. В съответствие с него ще избухват малки и големи огнища на напрежение и поне в три-четири точки по света те ще изглеждат като бързопреходни войни. Терористични акции срещу няколко газопровода.

Мълниеносни прояви на атмосферни катастрофи - урагани, смерчове; гигантски вълни в Тихия океан със засягане на острови и някои крайбрежни зони. Серия от земетресения, но с магнитуд под 5 степен по скалата на Рихтер в районите на Калифорния, Сан Диего и Сан Франциско. Няколко метеоритни ята ще се движат около Земята в периода между 21 януари - 2 февруари. Откъм Южното полукълбо те ще се наблюдават като множество падащи звезди, изгарящи в атмосферата. След края на месеца - огнища от застрашаваща живота вирусна инфекция със смесени щамове - в районите на Южна Африка, Украйна, Камчатка, Аризона, Дакота, китайски провинции, Индия, Пакистан, Йемен, Полша, Германия, Южна Франция, Беларус, Литва, Молдова, Естония, по границите на България с Турция, Истанбул, Финландия. Разнообразните вируси, обединени в едно, ще засягат тялото в много точки и обикновено в най-слабите му места, като накрая ще блокират имунната система и няма да позволяват на кръвта да се самообновява. В крайния си ефект те ще донасят пълно безсилие и възможностите за съвземане няма да са много. В подобна обстановка спасителни са билките, но не в готови форми от аптеките, а приготвяни усърдно и често вкъщи - отвари и настойки - живовляк, лайка, мента, мащерка. Препоръчваме като спасителен щит специални медитации, енергийно балансиране и енергийни защити.

За страната ни ще изплуват притаявани досега конфликти с Румъния; проблем с житото и посевите; скандал с  вноса на силно замърсени плодове, зеленчуци, брашно, пилешко, хигиенни материали, хранителни добавки. От този скандал не следва, че проблемите ще се изчистят и отсега нататък ще има ред.


Прогноза за февруари 2010 година

Изключителното презамърсяване на общия енергиен фон с негативни послания, прииждащи от цялата планета, има като последен резултат хаосът. Негови родители, роднини и деца са алчността, духовната леност, агресията, вялото желание да се погрижим и за някой друг, освен за себе си. Хаосът е многолик. Не си мислете, че за катастрофата в Хаити, например, която само изглежда като резултат от земетресение, трябва да виним само планетата. И че за всички катастрофи, които ни връхлитат, ни е виновно единствено само онова сляпо и безразлично нещо, което мъгляво назоваваме природа, при това без никаква почит и дори без употребата на главна буква. Популярно твърдение е, че не можем да се борим с нея. То е обратно на удобно забравената истина, че всичко - тук, и във Вселената, е в единна връзка. Налудничавата констатация, залегнала и в учебниците, че звездите и планетите са само някакви твърди обекти, увиснали в космоса, че всичко е само бездушна материя ни изигра лоша шега. Съвсем обратното е: всяко нещо, както и да изглежда то, е част и проява на неразбираем Разум. Ако ви е по-удобно, наречете го Бог. Откликващ най вече на мисъл-формите, излъчвани от всеки мозък. Странно е, че сме забравили толкова много неща, но страхливо се сещаме в лоши дни, че има Провидение, Съдба и Наказание. Вярно е, че си го припомняме само когато трагедиите ни връхлетят, а после успешно го изтриваме от главите си с фразата, че животът трябва да продължи. Ако сега обърнете нещата, ще успеете да доловите, че всяка катастрофа на живата Земя е отговор от троицата, изписана по-горе с главни букви. Така в последна сметка, нищо, че може да  ви прозвучи нелепо - катастрофите са отговор. Остава само да си отговорите на въпроса: на какво? Както и добрите неща, случващи се от време на време са поощрение, усмивка, одобрение - са отговор от нещото, което ако ви е по-удобно може да наричате Бог. Тази взаимовръзка или диалог постоянно ни се изплъзва и ние не можем да осъзнаем защо се случват тези или други трагедии, макар отговорите да ги има във всеки древен текст. Докато не привикнем да общуваме с живата Земя и всичко в нея, над нея и около нея по  абсолютно различен от досегашния начин, катастрофите няма да ни подминават. Не е нужно много, а и завръщането към старите заповеди и закони, макар да е преоткриване на топлата вода, ще ни извади от лутането в прахоляка на шубраците край Пътя, които сме напуснали. В този контекст тълкувайте и заплахите от 2012 г. Колкото повече сме си същите, толкова по-наистина ще се реализират те. А иначе празнодумието на разни хора, че нищо няма да се случи тогава си е просто обичаен израз на присъщото на всички ни високомерие и глупост.

Изкривената картина на излъчваните от планетата ни послания прилича на шумно, драскащо и стържещо скрибуцане, обявено от разни всезнайковци за супер и за капак увенчано с наградите Грами като превелико постижение. Ако се оглеждате в криви огледала и вие ще бъдете изкривен, подправен, преиначен и тотално заблуден. Толкова по въпроса за кривите огледала.

За страната ни февруари носи силни социални напрежения и нищо по-различно от това, на което бяхме свидетели досега. Иначе отговорите на нещото, което наричаме Природа, ще вилнеят по целия свят.

Прогноза за март 2010 година

Между март-май, но 2011 г., НИБИРУ вече ще може да се види без телескоп и от нашето полукълбо. Тези, които не вярват, че идва, заедно с катастрофата, може да я видят и сега - малка червена светлина, забележима от Южното полукълбо.
Покрай засипалите ни напоследък планетарни тревоги - икономическа криза, безработица, високи данъци, земетресения и какво ли не, НИБИРУ беше забравена или поне изтласкана в далечния ъгъл на паметта. Човечеството отдавна страда от тази слабост - да забравя, но късата памет винаги играе лоши шеги. Припомняме, че НИБИРУ е преминавала покрай Земята 12 пъти, за последно през 1578 г. пр.н.е. Сега ще го направи на 21 декември 2012 г. Маите предсказват: ИЗТРИВАЩ ЛЪЧ от центъра на Галактиката ще активира земното магнитно поле. Последствията са преобръщане на полюсите. В последният ден 21 декември 2012 г. Северният полюс ще смени мястото си с Южния и Земята ще се завърти в обратна посока.
Задълбочаването на мегакатастрофата ще се предизвика и от колосални слънчеви изригвания. Всичко това ще събуди колосални земетресения и гигантски вълни цунами. Европа и Северна Америка ще се преместят на хиляди километри на север и ще се покрият с дебел лед. В този ад едва ли ще оцелее някой.
Ясно е, че  всеки ще предпочете да не чува подобни прогнози, комуто и да принадлежат те и да си запушва здраво ушите за тях, а на очите си да забранява да виждат очевидното. Ситуацията е толкова странна и заплашителна, че за нея са предупредени всички правителства, само че те полагат големи усилия да укрият истината. Пред лицето на приближаващата 2012 г. те дрънкат и си продават оръжия, разузнават за петролни находища, организират си подли номера и т.н.  Сигурно се страхуват от паника или дявол знае от какво, но техните причини не ни интересуват, понеже от опит знаем, че скриването на истината не е донесло добро никога и на никой от нас във всеки миг от историята.

Иначе прогнозите ни, за съжаление се сбъдват и климатичните ужаси не само не замират, но и се задълбочават и зачестяват. Те, плюс отвратителните икономически сривове помитат относителното спокойствие, в което живееше планетата. Засега залъгванията, че ще се оправим, успяват да измамят и без това стресираните хора, наредени на опашка пред бюрата за безработни. Но, ако лелеете мечти за оправяне на икономиката и повече пари в портмонето ви, за евтин ток, вода и телефони, забравете ги, поне за близките години. Насочете мисленето си и мотивацията си в друга посока, иначе ще се превърнете в невротици. Дошло е времето да се самоизмъкваме за косите от блатото, като барон Мюнхаузен, ако това въобще е възможно.

Уповавайте се на личната си сила, на подкрепата на Учителите си и на диалога с ефирните светове. Има какво да научите, още повече, че 2012 г. е много сериозна бариера и с всеки ден я доближаваме. Мегакатастрофата е още един повод да ценим всеки миг в тяло и скоростно да учим нечувани досега уроци. Те имат ново съдържание и се преподават на нов език. И за двете ще ви трябва време и нескончаемо усърдие. Така или иначе не губите нищо, но пък печелите всичко в обозримото бъдеще.
Животоспасяваща - физическа и душевна информация за вас има
в книгата “ЖИВОТ И ОЦЕЛЯВАНЕ ДО И СЛЕД ГОДИНА 2012. ПРАВИЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ”- издание на Асоциация ИРИНА.

Прогноза за април 2010 година

Изглежда, че кошмарните новини,засягащи живота ни,тепърва започват да се превръщат в сериал.При това, в сериал, който по един или друг начин вече сме го гледали.Държавата ни се е срутвала нееднократно,макар всеки път сме се изправяли.Но с мъка и с инат, все пак, сме започвали отново.
Априлската серия изглежда по-лоша от досегашните.Нейният проблем е, че самообладанието ни изчезваи от надеждите не остава и помен.Името на месец април е СТРАХ.Страх от икономическа гибел, фалити, финансови гонения, безработица, глад, масова бъркотия и хаос във всичко, за което се сетите.Завръщат се нещата, от които вярвахме, че сме се измъкнали.

В допълнение към това, напират правителствени и всякакви кризи, съпроводени с шумни скандали и взаимни заплахи от изправените една срещу друга страни.
Живеенето в постоянна конфронтация изпива силите,пораженията са равни на атаката на мощен биовампир.Последствията се знаят от всички, енергията ви е изядена и не ставате за нищо, а дали ще се съвземете за пореден път,е въпрос с печален отговор. Набезите на онова нещо, наречено мрак стават все по-очевидни,
а полетата светлина бързо се превръщат в острови
и намаляват все повече.Вече затваряме изпаднали хора в къща и наблюдаваме по телевизията униженията им, които им носят пари.

Биг Брадърът на нещастната ни реалност е дотолкова отвратително нещо,че напълно се вписва тъкмо в изкривеното огледало на времето,в което живеем - в подстъпите на 2012 г.

Ето един конкретен съвет: пазете силите си и не се включвайте, дори емоционално, или с ответна мисъл,в напъните на вилнеещия зад личната ви територия мрак.
Има начини да го направите - затворете очи и уши за връхлитащата отвсякъде лоша, нелепа или отвратителна информация.Обърнете се за към вътрешното си Аз,
медитирайте, създайте си свят, който харесвате.Това е начинът, дори ако сте принудени да оцелявате физически в свят, който ненавиждате, да го оставите сам на себе си в неговото рухване,а вие да продължите неуязвими.

Не забравяйте, че във времето до 2012 г. тече подборът за онези,които ще оцелеят и като бъдещ духовен елит ще поемат отговорностите за създаването на нов и прекрасен свят, може би тук, на Земята.Планетата ни съобщава по своя начин - чрез климатични изненади какъв е отговорът на това, което се опитахме да направим с нея.Вулкани вече изригват дори изпод ледовете на Исландия,
толкова свикнахме с постоянните земетресения,че вече не ни правят впечатление.
Точно при такова поведение връхлита онова,което няма как да не ни направи впечатление,понеже е разрушително.

Прогноза за май 2010 година

Няма повод за особена гордост от реализирането на предсказанията ни, нищо, че те се сбъднаха до едно. Екстремалните събития от последните месеци удариха пряко върху всеки от нас: вулканични изригвания, черни облаци, икономически колапс, топене на ледниците, всеобщ хаос. Добре, че го има Интернет, за да достигат тези предсказания при онези, които се ръководят от тях. Иначе да си купиш нашия вестник си е чиста авантюра, него ту го разпространяват, ту не. Няма друг отговор на тази дискриминация и опит за неговото елиминиране, освен факта, че само в СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО се разбулват страховити тайни, конспирации и на всичкото отгоре, неговите прогнози за точни. Ако бяхме като повечето - сладникави, повърхностни и глуповати, щяхме да сме на всяка вестникарска сергия. Имате само един вариант да съобразявате живота си занапред с написаното в прогнозите ни и той е да се абонирате. Така ще окажете адекватна съпротива на този, на който не му харесваме, а и ще си помогнем взаимно.

Майската картина от тази година ще показва не разминаване, а задълбочаване на негативните процеси във всяко отношение и навсякъде, в единичното, и в общото. Може би сега вече ще осъзнаем, че няма такова нещо като единична трагедия, болест, нещастие - има ли ги при един, значи ги имат всички.  Това навлизане в дълбочина е горчиво и проблемът е, че няма да имаме много начини да изплуваме към повърхността, т.е. сега вече стоварилите се обстоятелства ще ни диктувават и управляват.

Планетарната бъркотия от опашати лъжи за истинското състояние на нещата - от климата до присъствието на извънземните тук, може за пореден път да ви заблуди в надеждите, че и този път ще се промъкнем между иглени уши и още има изход. Да, но не е там, където си мислите. Очевидно няма да продължим по стария начин, като си мислим, че всичко ще ни се размине. Предупреждението на черния вулкан и безпомощността на техниката ни пред катаклизмите са само началото. Между другото, поне въздухът остана за известно време чист, защото само един самолет, а те са хиляди по 24 часа във всяко денонощие, изяжда от лимита, който е отпуснат на планетата, а следователно и на нас. Така че вайканията кой на кое летище бил останал и кой колко пари бил загубил са смешни остатъци от старото мислене.  Казано е, че ще дойде ден, когато, в резултат на собствената ни глупост и алчност, няма да движи нищо с двигател и когато той дойде, ще видите, че може да се пътува и по други начини.

Да се намери друг смисъл на живота ни и нова мотивация за него, това са все неща, които сме повтаряли многократно. Но изглежда, ще ги възприемем едва когато ни принудят да го сторим. Вече живеем в силно динамичен, светкавично променящ се и не от нас свят. Сега му е времето да поискаме с цялата си същност да узнаем повече, да се променим и да изберем или пътя на смирението, или на вътрешната разруха.


Прогноза за юни 2010 година

Отличаващите юни от тази година събития с юни от отминалата са главно икономически. Думата е бледа и не може да обхване същинския смисъл на дълбочинните промени и трусове в световен мащаб. Доколкото светът се ръководи от пари и техния обмен за едно или друго нещо, очевидно сега ще му се наложи да преживее грандиозни падения в обезценяването на цветните хартийки с цифри върху тях.

Европейската валута ще преживее най-малко още два силови удара и стойността й ще слезе под критичния минимум. Това ще започне да се случва още от средата на този месец, като пикът ще бъде през есента. Но и това няма да е всичко. Кошмарите на песимистите ще се сбъднат до един, а оптимистите ще бъдат принудени да мълчат. Между другото, тъкмо оптимистите вещаеха светло бъдеще на икономиката в Европейския съюз, което и заблуди много играчи на финансовите пазари. По-лошото е, че успяха да заблудят и да завлекат в ямата и нормалните спестители.

Дали оптимистите не бяха подставени лица на други, малко на брой, но всесилни кукловоди, маскирани под разни екзотични имена? Кукловодите вече и не полага усилия да се крият истински, дори разпространяват информация за събранията си в разни златни дворци. Заради охраната им, нужна да ги отделя от благодарното човечество, дори птиците се замислят дали да прелетят над тях. Сценарият за тоталната промяна на съществуващата сега система се развива светкавично и напълно успешно, и вече си има и име. Който казва, че не знае за такива конспирации, да прочете какво пише на стр. 12, бр. 5 на нашия вестник от т.г. Може да изглежда ужасно, но нашите емоции не променят фактите.

Има и такива, които знаят за какво става въпрос и че в най-скоро време, краят на сценария, одобрен в златния дворец, ще има само еднозначен отговор. Краят е записан в сценария с точното му значение и ако следите събитията, няма да се съмнявате какво означава той. Не знам дали повечето хора си дават сметка, че широко отворените им очи не виждат съществени неща. Изглежда, че не, понеже, затрупани от данъци, мерки, стагнация на всякакво ниво, омаломощени и замаяни от химикали, отровена храна    , вода и въздух, те са достатъчно уморени  и вече са приучени да вярват само в каквото им казват. Така е по-здравословно.

След поглъщането на валутата му, съюзът на омаломощения континент Европа, разбира се, ще се пропука на всякакви нива. Уви, това ще бъде следващото доказателство, че съюзите на тази земя няма да бъдат търпяни, за да не се съпротивляват на кукловодите.

Вече излязохме от фазата, когато се колебаехме дали, все пак, в теориите за конспирациите има поне малко истина. Вече няма нужда да си титан на мисълта, за да осъзнаеш, че да, те са цялата истина, а илюзиите и невежеството носят само страдание.


Прогноза за юли 2010 година

И този 6 юли - рожденият ден на Негово Светейшество ДАЛАЙ ЛАМА, ни подсеща отново, че той е и Буда на Състраданието.
Състраданието като основание и постоянна цел на всеки живот съвсем не са само думи, които могат да се отхвърлят с прозявка. За Великите Учители, самоотвержени да слязат между нас и да ни изтърпяват в налудничавите ни криволичения, Състраданието е точка първа в дневния ред на поредната им инкарнация.
Състраданието е могъща концепция и нищо не може да й противостои. Стратегията на един Буда на Състраданието, какъвто е и в сегашното си превъплъщения Негово Светейшество, е да постанови помирение помежду ни. Помирение помежду всяко човешко същество, мъж, дете или жена, където и да е на планетата, още по-добре, ако то възпламени помежду ни и Любов, макар това да стои в мъглявото бъдеще на милиард години напред.
Будистите не празнуват датата на рождения си ден, защото те възприемат всеки ден като ново начало. Въпреки това, 6 юли е почитан от милиарди, опитващи се да достигнат някакво просветление, човешки същества. До един те са негови последователи, и да се надяваме, ученици, макар това отново да са просто думи. С ръка на сърцето трябва да признаем, че не само от време на време изглеждаме като побесняло стадо, вкопчени в своето оцеляване и битката да откраднем хляба на някой друг. Въпреки нелепата земна трагикомедия, Будите на Светлината продължават да подкрепят Светлината на нашия свят. С действие или с привидно бездействие, по-често по-всемогъщо от всяко действие. Резултатът е налице: милиони будисти се стремят към тази Светлина и това означава, че има надежда за нашия свят. Вярно е, че трябва го разчистим и подредим, вярно е че битките никога няма да приключат, но това е радостен труд и в някой ден ще осъзнаем, че отблъскването на хаоса не е чак толкова непосилна задача.
Иначе юли от тази година носи обичайните за полуделия климат проблеми и водните и петролни катастрофи ще следват една след друга. Пазете се от слънцето, далеч не само през юли, а и през оставащото до Нова година време. Вземете мерки да противостоите на магнитните бури, които ще са почти постоянни.

Предвиденият в предишните прогнози втори, или вече сами не се сещаме кой поред икономически колапс в световен мащаб, не се отменя. Предстои развихрянето на три странни епидемии, но и те, като повечето от предишните години, са резултат на климатични аномалии, пропуски на разни лаборатории и на факта, че планетата взема мерки срещу нас. Почти няма новина в онова, което се изправя пред нас, понеже всичко вече се е случвало. Не се е случвало единствено да вървим неотклонно към Светлината, без съмнения и страхливи колебания. Опитайте да го направите. Въпреки всичко, честит 6 юли!


Прогноза за август 2010 година

Времето на романтиката окончателно умря. От месец насам в облаците не бродят Облачни Шамани. Оттеглили са се и наблюдават от високо облаците. Те са пълни повече от всякога с отрова. Разпръснатият в Мексиканския залив, уж, за да неутрализира петролния разлив, химикал CORECT, напълно несъвместим с живота, се втечнява, изпарява и отива в облаците. Те не седят на едно място. Обикалят планетата и навсякъде се разтоварват от нещото, което пада като киселинни дъждове. Не са почти невинни колкото тези, които сме преживели. Тези са чисти убийци. Молете се за реколтата и ако сте любители на домати и плодове, хапнете си в следващите дни, после това ще е твърде рисковано. Не че някой ще ви го съобщи.

Предупрежденията отдавна не се вписват в черните сценарии. Понякога някоя газета съобщава, че в България се умира най-много от Европа. Не че ви казват защо, оставят ви сами да се досетите, но какво от това. Не можете да направите заплатите си по-големи, нито пък храната по-малко пълна с боклуци. Главното е да не губите надежда, че нещата ще се оправят, особено ако се закълнете, че ще ослепеете и оглушеете до края на дните си. За да съхраните надеждите си, не спирайте ръцете си да ръкопляскат, това умение ще ви е особено необходимо.

Гледайте непрестанно телевизия, там всичко е подменено и обърнато като ръкавица, но не го вземайте присърце, нима нещо зависи от вас. Покрай останалото, нека ви напомним, че планетата преживява най-голямата катастрофа от векове. Мексиканският залив, колкото и далеч да ви изглежда, е всъщност на една ръка разстояние, защото Земята е малка и океаните достигат всички континенти. Дали в най-близко време от пробивите на мантията ще изригне вулкан от метан, който ще подпали въздуха, дали дъното ще рухне, дали ще връхлети цунами, което ще помете половината свят - това са премълчаваните варианти. Ще се сбъднат три от трите.

Мексиканският залив и всичко, което ще последва неумолимо е резултат пак на въздесъщата алчност, най-устойчивото човешко качество. Катастрофата е толкова страховита, че няма да е за чудене, ако онова, което е предсказано за 2012 г. стане утре, в 2010 г.

Август е, а август на толкова много години, винаги е ужасен. Не вярвайте, че в Мексиканския залив е гръмнала просто някаква си сондажна платформа и последствията ще се овладеят. Този път няма, въпреки разсеяните успокоения на виновниците.

Още през август и септември, всеки ще се убеди, че планетата наистина е малка. Така казваха онези, на които никой не повярва, опитвайки се да вразумят алчните. Сега алчните не казват нищо, но тихомълком строят убежища за себе си. Те също лелеят надежди, че ще се спасят, изобщо цялата ни безпомощност е заместена от надежди. На това място ангелите или Облачният Шаман трябва да се втурнат да подкрепят надеждите ни и да ни утешат. Но вече се е случвало предостатъчно пъти. Сега им е дошло до гуша. Този път ще бягат от нас като дявол от тамян. За да може в безпътицата всеки да има време да се попита: може би 2012 г. вече настъпи?


Прогноза за септември 2010 година

Месецът е богат на много социални сблъсъци - у нас и в Европа. Демонстрации, протести, искания за оставки на едно или друго правителство, шествия - все неща, с които не се сблъскваме за първи път. Но както вече се разбра, от тях няма особена полза, освен ако искате да се накрещите и да освободите малко от своя гняв. После всичко си тръгва както е било. Има обаче един особен цинизъм, забелязан отдавна от психолозите, работещи върху управлението на тълпите. А той е: колкото повече хората демонстрират, толкова повече те се уморяват, понеже така или иначе са претоварени да оцелеят - те и семействата им. Трудният живот, напомнящ бягане с все по-високи препятствия, изпълнява перфектно целта си да ги омаломощи. Викането и речите не помагат с нищо - нито дават работа, нито плащат сметки. Така че с времето всички започват да осъзнават цялата си безпомощност в капана, който отдавна е щракнал. Тълпите ще излизат на улицата все по-рядко и управниците знаят това, така че да кажем, че ще се обезпокоят от някакви си разтревожени данъкоплатци по площадите, ще е твърде пресилено.

Във всеобщ план настъпва размиване и протакане; празни приказки за светло бъдеще, алабализми за край на безработицата, стабилизиране цените на храните, обещания и обещания. След като имахме гигантски цени на недвижимостите се случи икономическата криза, която удари по тях и те паднаха. Но пък онези, които никога няма да се откажат от големи печалби, сега са замислили поредния ценови удар. Този път по филията и всичко, което я съпътства. Ако се питате - това пък защо, ще чувате и четете пространни саги за петрол, газ, суровини, природни катаклизми, лош климат, лошо слънце, липса на вода и какво ли не. Цените им все си растели и скачали, а на въпроса защо, някакви лица с изкривени от лъготене очи ще ви зашеметят с цял кош приказки. Не че ще стане ясно, защото всъщност с бърборенете си те прикриват само едно: своя грабеж. Така че тук изводът е само един: не питайте, ако не искате да ви излъжат. Ако пък искате да остане поне малко от самоуважението ви, не им четете вестниците и списанията, разхвалващи новите милионери. Без друго те ще бъдат описани там като почти ангели и финансови гении, но вие си знаете какви са и тук употребете всички прилагателни, които ви хрумнат.  На тях може да се завижда само за едно: за ината им да потискат съвестта си, но пък надеждите им са така или иначе напразни. Един ден те ще рухнат, понеже няма как да измамят съвестта си и тогава тя ще ги изгризе парче по парче. Няма да им се размине и последният съд, когато греховете им ще ги срещнат Отвъд. Това вече се е случвало и няма как да не се случва. Но живейте въпреки, не позволявайте реалността толкова да ви изтощи, че да коленичите.


Прогноза за октомври 2010 година

Прогнозата от миналия месец за огромни социални сблъсъци се сбъдна. Цяла Европа излезе по площадите, включително и заможни страни като Франция, Испания, Португалия, Италия. Финланците без церемонии затвориха входа на парламента си с бетоновоз, епизод, който не може да се тълкува мъгляво, той си е недвусмислено предупреждение. Предстои предупрежденията да започнат да се реализират, защото залъгването на тълпите си е нож с две остриета или бумеранг, който все един ден улучва своя изпращач, дори да се е скрил в дън земя. Гръцките протести не спират и жертвите на кризата вече си спят по площадите. Ясно е защо хората застават под знамената и не искат да плащат забогатяването на банкерите и шепата управляващи. И всичкото това - на фона на приказките, че Европа, а сега вече и ние, както чуваме и четем напоследък, излизаме от опитно съчинената криза.

Криза има, защото някои свръх забогатяват от нея, така че тя ще продължи, докато не им омръзне да богатеят. Не вярвам това да стане скоро.

Иначе октомври 2010 г. е един настръхнал месец за цялата планета и ще даде поводи за нови отчаяни протести. Водните апокалипсиси, във всичките им проявления, ще се стоварят върху най-различни части на света. Ще пострадат много кораби в моретата и океаните, както и летящи в зоните им самолети. Есента след едно ужасно лято - с наводненията и пожарите си, с нетърпимия климат, след глобалната катастрофа в Мексиканския залив е далеч от спокойствието.

Започва голямо поскъпване на житото, храните, енергийните източници, транспорта и медикаментите. Напрежението ще избие в актове на тероризъм, засега не особено мащабни, затова пък чести.

През октомври ще се говори доста за части от Азия и Африка, от които ще настъпват към света странни болести. Нещо, излязло от лабораториите и прилично на вируса ебола ще предизвика много страхове. Няколко едри метеорити пътуват в наша посока, има и един астероид, чиито размери не са за подценяване. Пак ще бъде открит в последния момент, но и този път ще ни се размине.

Очертава се активна сеизмична дейност в Италия, Гърция, Китай, Латинска Америка, САЩ, Румъния, Армения, Словения, Хърватска.

През октомври е време да започнете да подготвяте телата си за започващите вирусни атаки. Характерната за отпреди половин век инфлуенца ще се настани трайно на континента. Един или два билкови чая дневно - от розмарин, мащерка, лайка, подбел, салвия, ще укрепят имунната система, както и прясно изцедени цитрусови сокове. И главното: контролирайте страховете, паниката или агресията си.


Прогноза за ноември 2010 година

Чуха се много метеорологични прогнози за зимата, включително и за минус 30-40 градуса. Засега, поне до март и няколко дни през декември, такова падане на температурите няма да има. Ако сте забелязали, метеоролозите потиснато мърморят какво ли не - за тотален студ и за не толкова, а може би и за изненадващо затопляне. Влизаме в положението на тези хора, защото след гигантската планетарна катастрофа в Мексиканския залив, причинена от нефтената платформа Deepwater Horizon, нещата с климата съвсем се усложниха. Той стана абсолютно непредсказуем, още повече, че течението Гълфстрийм просто спря и не прави онова, което е правило векове. Много от фактите на екологичната катастрофа с продължаващия разлив на нефт, който плюс прибавения във водата, за да маскира последствията, химикал Corexit,  е голямата причина за случващото се, се укриват. Само че не могат да укрият от нас промените в климата, колкото и да ни промиват мозъците с успокояваща информация. Тя, напротив, е съвсем изнервяща със задаващите се климатични промени над цялата планета.

Още през ноември ще започнат осезателни колебания и в геомагнитното поле на планетата и в този аспект декември ще бъде още по-сложен. Отново ще се проявят колебания във въртенето на земната ос и поне до август следващата година нещата ще си бъдат такива. Ако се питате какво отношение има това пък към нас, които съвсем сме си загубили ума в кризата, ще го разберете на собствен гръб. Ще се чувствате странно, нервната ви система ще бъде малтретирана постоянно с избухващи и преплитащи се електромагнитни потоци. Ако не вярвате на собствените си усещания, наблюдавайте реакциите на електрониката и всякаквите вещи, които съществуват чрез нея.

Нашите мозъци не са пригодени за такива сривове в геомагнетизма и без съмнение общия фон на планетарно напрежение и всякакви изблици ще се засилят. Ще има висока степен на нетърпимост към всеки дразнител и съвсем не рядко тези изблици ще имат големи социални последствия; разпространяващи се като чума бездънни депресии; рисковано и екстремално поведение в ежедневието. Разбира се, мога да назова нещата от близкото бъдеще напълно директно, но оставям на вас да се досетите сами.

Очаквайте от времето ту да ни залива с гигантски дъждовни и гръмотевични фронтове, ту да грее слънце и температурите да подскачат като топче за пинг понг, което пак е изпитание.

2011 година е на прага, а пък тя е предверието към 2012 г. Дори да не вярвате, че предсказанието на маите ще се сбъдне буквално, повярвайте, че предстои гигантска трансформация. И понеже гадаем каква точно ще е тя, не пречи да си поемете малко дъх и да спрете да препускате към всякакви мероприятия и дейности, които в последна сметка ще се окажат безсмислени. Да спрете, да си дадете сметка къде сте и накъде отивате. Тогава онова, което предстои ще ви стане малко по-ясно, а това постижение от своя страна, ще ви помогне да направите много по-осъзнато прехода след 21 декември 2012 г.


Прогноза за декември 2010 година

От известно време (съобщението е от 24 ноември т.г.)откъм Плутон към Земята се придвижват гигантски извънземни обекти. Прихванати са от системите на Програмата за търсене на извънземен разум SETI. Нейните специалисти твърдят, че за обектите знае НАСА и правителствата, но по стар навик не оповестяват този факт, както и стотици други досега. Навярно вярват, че и този път ще се размине. Към нас се носи фантастична флотилия - кораби със застрашителни размери - дължина около 240 км и 50-80 км широчина. Кой са те! Какво има в тях? Какво ще се случи?

Някои от вас няма да схванат мащаба на това съобщение и ще си кажат - какво от това? Какво общо имат тези кораби с икономическата криза, безработицата, мизерните заплати и пенсии, с жалкото съществуване на една на пръв поглед цветуща планета, изпълнено с лъжи, тайни и ограбване.
Други ще приемат този факт като най-страховития и многозначен от началото на цивилизацията ни. Въпреки кризата и нейните последствия, за които тук няма място да се замисляме.

Ще са прави и едните, и другите.
Всеки ще възприеме този факт от нивото на своята камбанария. Да се вярва, че това мислене ще се самонадскочи е илюзия. Но и първото и второто означава само проява на страх. Страх от отговорите на въпросите: Кои са те, какво има в корабите, какво ще се случи?
Като си помислим, тези въпроси се отнасят абсолютно до всичко, което малко или много ни е засягало - от хляба до болестите, от бедствията до изчезването на петрола и т.н. - толкова е диапазонът на нашия разум. Този диапазон едва ли ще се промени и сега, а и вече е късно за някакви бързи опити за ново по тип мислене. Доста късно, защото корабите са на една ръка разстояние и предстоят гигантски промени.

Този, който е следил нашият вестник през годините, разполага с полезния ресурс на истините, които е прочел при нас. Може и да са изглеждали отнесени и шокиращи, но са трасирали все някаква пътечка в обраслите ни с консерватизъм мозъци. Не се гордеем много, че за пореден път нашите предупреждения се сбъдват. Не е тук мястото да напишем в какво по-точно се състоят невъобразимите промени, които предстоят, може би, съвсем скоро. В много и много броеве и книги вече сме го написали и всеки, който е имал очи би трябвало да го е забелязал. Ако не, да се сърди на себе си.

И така, ще ни се размине ли и сега? Ще бъдем ли оставени на мира в нашия свят, в който циклично се удавяме в собствената си глупост, омрази и конфронтации? Във всеки случай корабите, които могат да се видят, върху картата на звездното небе, ако влезете в Интернет, не изглеждат никак миролюбиви и са толкова странни, че не можем да ги оприличим на нищо, което познаваме. Аналогично тогава ще е и твърдението, че тези, които са ги направили са несъизмерими с нивата на нашия разум. Както и обратното. Ще продължаваме да следим за вас развитието на тази история такава, каквато е, без преувеличения и измислици.

Вижте корабите на сайта:
http://www.sky-map.org/
Координати: 19 25 12 -89 46 03 - първи колосален кораб; 16 19 35 -88 43 10 - втори кораб; 02 26 39 -89 43 13 - пръстеновиден НЛО


 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.