ВЕЛИКИТЕ МАЯНСКИ ПРЕДСКАЗАНИЯ

ВЕЛИКИТЕ МАЯНСКИ ПРЕДСКАЗАНИЯ
Метеоролози, астрономи и физици вече са твърдо убедени, че катаклизмите, които преживяваме сега са само предверие към онова, което ни очаква в най-близко бъдеще. За това ни е предупредил древният народ майя.
Природата полудя или само ни се струва така? Изглежда, че случващото се в планетарен мащаб е резултат от взаимосвързани космически процеси. Глобалното изменение на климата е само следствие, но не и единствена причина. От една страна виждаме резултата от това, което човечеството успя да направи с природата, но от друга нещата са много по-дълбоки. Случващото се на Земята сега е предопределено в Космоса, а ние само сме задълбочили процесите. Източваме последните капки нефт, изкопаваме руда и въглища без да се замислим, че за Земята те са онова, което за човека е лимфната система, кръвта и защитните тъкани на тялото.
Сега Слънчевата система изцяло се намира в галактичния поток, в който навлезе от 1940-1950 г. Този поток е енергиен, наситен с информация лъч и идва от центъра на Галактиката.
ЛЪЧЪТ Е ПРЕЧИСТВАЩИЯТ ОГЪН
Той не е изкуствен и не е паранормално явление, а нещо съвсем естествено. Слънчевата система преминава през него на определени периоди. Това вече се е случвало. Характеристиката на лъча се променя. Сега той е много наситен с космическа енергия, която облива мощно Земята. Намираме се в най-плътната му част, но не знаем кога планетата ще я напусне.
Лъчът в последна сметка е този Огън, за който говорят много пророчества, включително Стария и Новия завет. Огънят е описан в текстовете на египетските пирамиди и народа майя. Там е казано, че Земята отново ще премине през Пречистващия Огън, както е било в далечното минало, когато е загинала цивилизация, по-древна от атлантската.
Какво ще се случи със Земята? Това, което се случва с чайник, поставен върху огън. Водата кипва и отделя пара. Планетата ни е почти изцяло покрита с вода и представлява "чайник", който ще кипне в огъня на галактическия лъч.
В ръкописите на майите е казано още, че хора, дошли от Атлантида са останали живи след катастрофа, причинена от галактичен лъч. Две години преди гибелта небето почти постоянно е било обвито в облаци, валели дъждове, бушували урагани.
КЪМ ЗЕМЯТА СЕ ПРИБЛИЖАВА НЕЩО
Повишението на температурите далеч не е всичко. Вече се разбра, че към Земята приближава космическо тяло. То не е банално НЛО, а именно огромно космическо тяло. Принадлежи към нетрадиционната, неизучена материя, то е нещо напълно различно и не можем да го сравним с нищо познато. Въпреки това притежава маса и инерция и има редица електромагнитни параметри, които променят електромагнитното поле на Земята и другите планети.
Първи го усетиха птиците. Досега те прелитаха от континент към континент по електромагнитните линии на планетата, но сега в тях има пробиви. Вече се наблюдава рязка динамика в поведението им и много от тях остават там, където от векове са отлитали за зимата.
Случва се нещо и в промяната на сезоните - резултат от пробивите в земното електромагнитено поле. В цяла Европа вече трета година зимата настъпва не през декември, а в средата на януари, пролетта - във втората половина на април, лятото - в края на юли, а есента - в средата на октомври.
КОЛКО НИ ОСТАВА?
Календарът на маите завършва с датата 23.12.2012. След нея ще настъпи Велика Пустота, безвремие. В Новия завет това време е наречено Апокалипсис. На никоя цивилизация не е съдено да оцелее, докато преминава през Галактическия лъч, за което древните са ни предупреждавали и са оставили на различни место послания за нас.
Предупрежденията продължават и чрез информацията от "житните кръгове". Много често тя е напълно конкретна. През 2005 г. в житните полета на Англия се появи календарът на маите, и там отчетливо бе изписана датата 20 май 2012 г., денят на слънчевото затъмнение. Съдейки по всичко от този ден ще започне планетарна катастрофа, която ще завърши на 23 декември.
Заедно с тази дата в полето се появи и друга зашифрована в кръга информация - на този ден ще дойде онзи, който майя наричат Кецалкоатъл - Учителят на Света, за да възстанови нарушените на Земята закони.

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.