3 ВЪПРОСА КЪМ ИРИНА

Ако сте заинтересувани да управлявате тялото и психиката си

- Може ли защитната функция на организма да бъде засилена по енергиен път?
- Разбира се, и далеч по-ефективно, отколкото общоприетите начини - витамини, разнообразна храна, спорт. Ние сме привикнали да гледаме на тялото като на нещо, което можем да управляваме и лекуваме според стандартите на различните медицини - т.е. винаги сме по-склонни да търсим помощ отвън и да изпълняваме различните рецепти. Няма да се уморя да повтарям, че стандартните медикаменти се проявяват по съвсем различен начин в различните тела, възможно е да лекуват някои, но на други нанасят непоправими беди. В този списък трябва да поставим антибиотиците, хормоналните препарати… Стотиците медикаменти се разработват винаги в три варианта - първият, който не е особено добър, вторият е препоръчван вече като ликвидиращ негативните последствия от първия. Третият вече излиза на пазара с етикета: ново поколение пречистен медикамент. Представете си колко много химически удари получават телата ни и веднага ще си отговорите на въпроса защо сме толкова болни.
Енергийното лечение е чист, безопасен, изключително ефективен метод, който дава втори шанс на телата ни. Енергийното лечение е техника, която трябва, разбира се, да се учи. Не смятайте, че всеки може да я преподава, независимо как се рекламира. Ако не потърсите и не попаднете на почтен и подготвен учител, можете да си нанесете доста вреди, затова внимавайте на кого се доверявате. Този въпрос е свързан с проблема за поемането на отговорността. Ако вие поемете лична отговорност и сериозно усвоите техниката на енергийната медицина, а не я прехвърляте на някой друг, който да се грижи за здравето ви - независимо дали лекар или екстрасенс - със сигурност ще имате по-добри резултати.
- Не са ли алтернативните методи на лечение, все пак, малко съмнителни?
- Някои - да. Особено когато са съчинени и практикувани от неподготвени хора. Но няма начин да не разберете това почти веднага, когато влезете в по-близка връзка с такъв преподавател. Той е по-често неуверен, отколкото уверен. Диагнозите му не са точни, лечението му е странно и не носи излекуване или облекчение. Ако общувате с него писмено, писмата му са разлети, защото той търси мисълта си в обстоятелственото натрупване на думи; прогнозите му са неверни или съвсем слабо се доближават до случващото се; той е плах, несигурен, не поема отговорност и винаги говори мъгляво. Този човек няма да ви помогне, по-скоро уморени ще си тръгнете от него и онова, което ви преподава. Вината на такива хора, е че избраният от тях начин да изкарат някакви пари, отблъсква онези, които се опитват да отворят същността си към езотеричното. Някои колеги журналисти се отнасят с насмешка към тези бледи опити и не допускат в медиите им да да се появи какъвто и да било материал, свързан с паранормалното. Тези колеги, за съжаление, са прави. Техният нюх им дава достатъчно основание да подозират в корист и стремеж към слава повечето рекламиращи се и говорещи очевидни безсмислици новонароили се ясновидци; развалящи по сто хиляди начина магии и излекуващи с няколко размахвания на ръце екстрасенси. Разбира се, всеки избира как да си изкарва хляба и всеки отговаря за себе си.
- Феноменът ХМР - храненето със слънчева енергия, алтернативен ли е на сегашния начин на хранене?
- Разбира се, той е революционно откритие, което започва да си пробива път. Неговият откривател Манек препоръчва да приемаме за някакъв период от време през очите си дози слънчева енергия. Ендокринната система я разпределя в тялото, изчиства го, храни го, зарежда го и фактически удължава живота с много и много години. Слънчевата енергия отхвърля обичайното хранене, което по същността си е токсично и в последна сметка отровно. Тя го замества просто с Енергия и стига да знаем как да я насочваме към различните участъци в тялото, ще си осигурим вечно здраве и жизненост. В този смисъл храненето със слънчева енергия е много близък до енергийната терапия метод. И двата са чисти източници, достъпни за всеки, който е заинтересуван да управлява тялото и психиката си. И двата метода идват от бъдещето, но ние успяхме да ги доближим до настоящето. С течение на времето все повече хора ще ги предпочитат.
Въпросите зададе Румяна ГЕОРГИЕВА

 

 

Абонамент

ПОДНОВИХТЕ ЛИ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2022 г.?

ВНИМАНИЕ: ОТ 1 ЯНУАРИ 2022 г. ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ИЗЛИЗА
САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ВАРИАНТ!
PDF ФОРМАТ, В 24 СТРАНИЦИ.

Можете да се абонирате за него на адрес:

Валентин Р. Михов

Ж.К. "ЯВОРОВ",
бл. 24, вх. А, ап. 10

1124 - СОФИЯ

ИЗПРАЩАЙТЕ ПОЩЕНСКИ ЗАПИСИ НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС
ЗА СЛЕДНИТЕ СУМИ:
  • за 12 месеца - 60 лв.
  • за  9 месеца  - 45 лв.
  • за  6 месеца  - 30 лв.
  • за  3 месеца  - 15 лв.

Единственото допълнително условие е да се изпрати конкретният E-MAIL адрес на абоната до varamih@abv.bg

Семинари

 

Ж И В О Т
И
О Ц Е Л Я В А Н Е
П Р И
П А Н Д Е М И Я

Програми за контрол на подсъзнанието
Синхронизация с реалността


......................................................

ВНИМАНИЕ: АДРЕСЪТ НА РЕДАКЦИЯТА Е :

София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM 0888 222 853

 

Книги

ВНИМАНИЕ: НОВ РЕДАКЦИОНЕН АДРЕС!

Новите ни издания можете да намерите в редакцията на "Свръхестественото", намираща се в гр. София, кв. Редута, ул. “Попова шапка" № 33 , офис 2
Списък с книгите можете да намерите тук

тел. 0888 222 853.

тел. 0899 967 990.

За да ги получите по пощата, изпращайте сумите с пощенски запис, върху който отбелязвайте заглавията.

За всяко заглавие прибавете 1.20 лв. за препоръчана пратка.

Изпращайте пощенските записи само на адрес:

град София - 1124

ж. к. "Яворов", бл. 24, вх. А,

за Валентин Рангелов Михов

 

Последно добавени теми.


prev-na-ang-var-12korica.jpg
Това е историята на една човешка същност, приела предизвикателството да говори Още...
alison
За контакт с отвъдното: 1 диктофон, 1 звукова програма и много обич СТОЙТЕ БУДНИ, Още...
ce-cliche-de-la-planete-rouge-montre-les.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ     МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІV част)При операция “далечно Още...
143733-salty-water-on-mars.jpg
ДАЛЕЧНО ВИЖДАНЕ                 МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІІ част) Контактите са Още...
xinsrc_b44c67c79a6f48209aa98774dba20cfc_water.jpg
МАРС, СТАРАТА РОДИНА - (ІІ част)ХРОНИКА НА КОНТАКТАПовечето хора очакват един Още...
mars-water.jpg
ВИДЯХМЕ ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ Петя Димитрова - ИРИНА Поводът да припомним Още...

Tyxo
Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.